Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen ok miatt mondtál fel a...

Milyen ok miatt mondtál fel a munkahelyen? Volt-e durva sztori?

Figyelt kérdés
5 éve vagyok a munkahelyemen, 2 éve új főnök van, aki minden apró vacakba beleköt, tűri mindenki, de én belefáradtam. Holnap megint megyek raportra, elfelejtettem valami kukát kiüríteni, megint kiabálni fog. Arra gondoltam, anyagilag állok úgy, hogy nem gond, ha felmondok, szóval tervezem, hogyha újra állatként beszél velem, csak szó nélkül az asztalra teszem a papírt. Volt már más is így?

#felmondás #Kibírhatatlan főnök
ápr. 23. 21:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én egy elviselhetetlen kollega miatt mondtam fel. Párom legjobb barátja az illető, én sem voltam vele rosszban.

Történt, hogy közös munkahelyre rendeltek ki minket és kinevezték csoportvezetőnek. Borzalmas volt, egyfolytában ordított és fölényeskedett. Eleinte próbáltam barátilag rávezetni, hogy ez így nem lesz jó, mert ki vagyunk rá bukva többen is. A nője is otthagyta a stílusa miatt, ettől csak még agresszívabb lett. Sokszor órákat késett, mi tartottuk érte a hátunkat. Besokalltam. Mindenkivel négyszemközt beszéltem, hogy fogok szólni a főnöknek, ki az aki mellém áll. Egy kivételével mindenki bólogatott. Mentem szólni, igazából már többedjére. Senki sem állt ki mellém. Úgyhogy kijelentettem, hogy ha marad a csoportvezető, akkor felmondok. Konkrétan arcon röhögött a főnököm. Kiderült, hogy neki is jól előadta magát, persze mindenki rossz munkaerő volt a csoportvezetőn kívül.... Páromnak is többször elsírtam magam, ő is próbált vele beszélni, majd megszakította vele a kapcsolatot....

Fel is mondtam, azóta a csávót kirúgták, mert sokszor napokra eltűnt. Bennem elég mély nyomott hagyott, hogy egy kis hatalmat kap valaki és így kifordul magából (vagy előjön a valódi énje....).

ápr. 23. 21:38
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én volt többször is, hogy a magánélettel való összeegyeztethetetlenség miatt mondtam fel. Olyan is volt, hogy rámszálltak többen a munkahelyen és zaklattak, mentálisan nem bírtam már. Ez durvább volt.
ápr. 23. 21:48
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
#2 pedig az ember azt hinné, higy erről már általános iskolában leszoktak az emberek....
ápr. 23. 21:51
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
#3 sajnos nem mindenki. Ez egy olyan munkahely volt, ahol csak nők dolgoztak, brutál rosszindulatúak, beképzeltek, hiúk, megkeseredettek... Gondolom rajtam élték ki a frusztrációjukat.
ápr. 23. 21:56
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Beszerelték a légkondit, és 18 fok lett szeles idő bent nyáron.
ápr. 23. 21:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

A diploma megszerzése után volt egy elképzelésem, hogy mit szerettem volna dolgozni, de amíg nem vettek fel egy ilyen helyre, addig elvállaltam valami random munkát.

Így kerültem az első helyre, ami messze volt, pár hét után éreztem meg, hogy nem jó, hogy reggel 6-kor indulok és este 10-re érek haza.

Átmentem egy közelebbi helyre. Mivel úgy mentem oda, hogy csak átmeneti, ezért ez volt az oka, hogy kerestem tovább az elképzelésemnek megfelelő munkát és felmondtam, amikor megtaláltam.

Változások voltak, összefoglalva kevesebb pénzért többet dolgoztam és az akkpri főnökömmel sem voltam megelégedve, ráadásul váltott műszakban dolgoztam, amit nem szerettem, ezért jelentkeztem máshova és felvettek.

ápr. 23. 22:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Új főnök miatt. Kitalálta, hogy pénzt akar majd mindenért levonni, ha ott hagyunk pakolás közben egy papírgalacsint, vissza fog nézni mindent a kamerán, meg azt mondta nyugodtan jelentsük egymást is😃😃😃 (Mindezt egy összeszokott csapatnak, akik együtt lógtak néha melón kívül is, nem volt semmi komoly ellentét senki között.) Meg azt, hogy tilos párban szünetre menni, csak egy ember mehet ki egyszerre, mert aki beszélget a szünet alatt, az túllépi az idejét. Meg 1-2 hasonló dolog.
ápr. 23. 22:42
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
7, a beszélgetés téma nálunk is tabu volt, de a főnök paranoiája miatt. :D Miközben pl egy izgalmas sorozatról beszélgettünk, ő meg volt róla győződve, hogy őt beszéljük ki és egy idő után a banda fele a vezetőnél találta magát, mert a főnök panaszt tett. :D
ápr. 23. 22:52
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

8# Hát itt tényleg az idő volt elvileg a baja, csak a gyakorlatban ez úgy nézett ki, hogy mivel nagy terület, a nap 70%-ában fogalma sem volt az embernek, a többiek hol vannak, van-e bárki kint, így sokszor potyára kisétált az ember, csak hogy visszaküldje az őr, pláne télen volt jó, amikor elmentél, felöltöztél, aztán vissza, vagy esetleg néha akkor ledekkolt az őr mellett az ember, hogy jó, hát megvárja + valahol meg kellett beszélni azokat a dolgokat, amiket amúgy szünetben dumáltunk volna, szóval bent meló helyett pofáztunk perceket. :) Érdekes, hogy azért nem szólt. Legalábbis amíg ott voltam, addig nem, mert csak egy hónapig tűrtem el ezt a szart, aztán utánam egy hónapon belül két másik kolléga is eljött.

Plusz ezen felül még januárban tartott egy gyűlést, hogy ja amúgy a fizetésünkön is csökkent. Nem vágott volna a földhöz némi mínusz, mert így is jól kerestem és sokat félreraktam (de a többieknek gázabb volt, akik gyereket neveltek egyedül albérletben pl), de így mindennel együtt ezzel megkoronázva, hogy amikor év elején az összes normális cég emel, ha csak egy hangyafsznyival is, ez a barom bejelenti az infláció közepén, hogy ja bocs, következő hónaptól kevesebbet adunk, hát akkor azt mondtam aznap rögtön, hogy akkor okcsá. :DDD

ápr. 23. 23:04
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Na hogy ment, felmondtál?

Gyerekek, ne engedjétek, h lábtőrlőnek meg sámlinak használjanak, főleg Pest megyében ne. Rengeteg a lehetőség.

Soha ne engedjétek megalázni magatokat! Kva nehéz és gyakorolni kell de menni fog!

ápr. 24. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!