Vicces irodai sztorik?
Néha a mi irodánkban olyan szürreális dolgok történnek, amik elég vicces szituációkat tudnak szülni és kíváncsi vagyok, nektek van-e ilyen sztoritok?
Pl.:
- az egyik kolléganőm bosszúból kávét öntött a csoportvezető virágjára
- valaki megitta a kollégám energia italát és egész nap dühöngve a kukákat átnézve járt kelt, hogy ki volt a tettes
- valaki elvitte a titkársági szőnyeget stb.
Nektek történnek hasonló vagy más kínos/vicces dolgok az irodában?
Irodai hűtőt takarítottunk és kidobáltunk minden olyan kaját amit réginek és gyanúsnak véltünk.
Volt közte egy átlátszó dobozban beazonosítatlan valami is aminek penészes volt a teteje.
Délután az egyik kolléganő kezdte keresni a porcukrozott szedrét. Kerestük vele együtt és bizonygattuk, hogy olyat nem dobtunk ki. Aztán rájöttünk, hogy az a penész nem penész volt, hanem porcukor.:)
Sokáig vigasztalhatatlan lett a kolléganő:)
Utána azért jót derültünk az eseten.
meg egyetem mellett dolgoztam egy irodaban. Mögöttem volt a ventilator. Meleg volt.
4en voltunk az irodaban. Pukiznom kellett es halkan..hat igen, pukiztam. A ventilator elött.
Elsüllyedtem szegyenemben. Senki nem szolt semmit de szerintem mindenki tudta
Valaki beállította a kávégépet, hogy csak akkor ad kávét ha van papír a nyomtatóban.
Olyankor kávégép kiírja, hogy tegyünk papírt a nyomtatóba.
Azóta mindenki A4 es papírral megy kávézni.
Azt találgatják a nyomtató mikor veszi át az uralmat a liftek fölött is és egy rózsafüzért akasztottak a fogantyújára.
Gondolom ördögűzésképpen.
Ami kínos volt - egyiknél sem voltam ott, de hallottam.
- ez nem az iroda területén történt, de amerikai fejes (tulaj fia) valami munka utáni buliban láthatóan kiskorú lányokat vegzált (akik egyértelműen nem akartak tőle semmit)
- egyik irodai bulin úgy kellett egymásról leválasztani egy kicsit kikapós kolleginát egy nős kollégáról, hogy már bementek valami raktárhelyiségbe, és már dúlt a csókcsata rendesen
Amik viccesek voltak, mert hülyék vagyunk mind, kb:
- amerikai fejes néha szokott bejönni az irodába, és akkor ki van adva ukázba, hogy tegyünk rendbe a szobákat - nem is tisztaságra értik főleg, de hogy ne maradjon ott semmi, ami nem a jelenlegi projektekre és a jelenlegi helyzetre utal... pl. hogyha fennmaradtak 2 hónappal azelőtti faliújságok, nem a legújabb céges szabályzat, ilyesmi...
és azon akadt ki aztán végül, hogy elfelejtettünk leszedni egy neonlámpáról lelógó karácsonyfadíszt húsvétig :D ez már tényleg a pitiánerség tetőfoka
- ugyanilyen főnöklátogatás előtt volt az, hogy volt egy fehértábla két egység helyiségének a határán, amit elvileg projektekkel kapcsolatos infómegosztásra kaptunk, de a hónapok során mindenféle idétlen filcrajzok, meg ki szeret kicsodát feliratok lettek rajta úrrá... mikor megtudtunk, hogy jön a nagyfőnök, mondták nekünk, hogy ezt takarítsuk le, hogy ha nincs rajta semmi, oké, de a kiskutyák meg a "Finance loves HR except when not" jellegű szövegek kerüljenek le róla... és elkezdte valaki törölni egy szivaccsal, de nem akart lejönni a filc... azt gondoltuk, hogy biztos azért, mert már régóta ott van, és nagyon ráragadt, ezért még jobban erőlködtünk, és arra lettünk figyelmesek, hogy elkezdett mállani a tábla... fúbaszki... kihordtunk lábon egy szívinfarktust, hogy mit kapunk ezért, aztán vki rájött, hogy elfelejtettük róla anno levenni a védőfóliát, és azért nem jött le a filc törléskor :FD
- az folyamatos probléma volt, hogy ki kinek lopta el a bögréjét, ki hagyott virágföldet a mosogatóban (vki beírta, hogy szégyellje el magát az illető, aztán kiderült, hogy a főnöke :D), ki etette a kutyáját a mások által használt tányérból, ki nem használja a WC-kefét rendeltetésszerűen a közös klotyókban
- abból is akadtak vicces pillanatok, hogy fel lett véve pár ember, aki nem ismerte bizonyos bevett irodai / céges szokásokat... valakinek el kellett magyarázni olyanokat, hogyha meg vagy hívva egy meetingre, akkor ha tudsz végig ott lenni, lemondod (van arra lehetőség a rendszerben), ha meg ott vagy a meetingen, akkor odafigyelsz... volt olyan illető, aki fél óra késéssel befutott, amikor rákérdeztek, hogy miért nem jelent meg időben, mondta, hogy "hát ebédeltem meg le kellett vinnem a Blökit sétálni", a maradék fél órában meg kb. minden mással foglalkozott, a legjobb az, hogy másokkal telefonált úgy, hogy nem halkította magát le, pedig szóltunk is neki közben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!