Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vicces irodai sztorik?

Vicces irodai sztorik?

Figyelt kérdés

Néha a mi irodánkban olyan szürreális dolgok történnek, amik elég vicces szituációkat tudnak szülni és kíváncsi vagyok, nektek van-e ilyen sztoritok?

Pl.:

- az egyik kolléganőm bosszúból kávét öntött a csoportvezető virágjára

- valaki megitta a kollégám energia italát és egész nap dühöngve a kukákat átnézve járt kelt, hogy ki volt a tettes

- valaki elvitte a titkársági szőnyeget stb.

Nektek történnek hasonló vagy más kínos/vicces dolgok az irodában?

2023. júl. 24. 10:11
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Irodai hűtőt takarítottunk és kidobáltunk minden olyan kaját amit réginek és gyanúsnak véltünk.

Volt közte egy átlátszó dobozban beazonosítatlan valami is aminek penészes volt a teteje.

Délután az egyik kolléganő kezdte keresni a porcukrozott szedrét. Kerestük vele együtt és bizonygattuk, hogy olyat nem dobtunk ki. Aztán rájöttünk, hogy az a penész nem penész volt, hanem porcukor.:)

Sokáig vigasztalhatatlan lett a kolléganő:)

Utána azért jót derültünk az eseten.

2023. júl. 24. 10:53
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

meg egyetem mellett dolgoztam egy irodaban. Mögöttem volt a ventilator. Meleg volt.

4en voltunk az irodaban. Pukiznom kellett es halkan..hat igen, pukiztam. A ventilator elött.

Elsüllyedtem szegyenemben. Senki nem szolt semmit de szerintem mindenki tudta

2023. júl. 24. 11:19
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
:)))))
2023. júl. 24. 11:25
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Ez mondjuk kozvetve irodai. Ebedert kuldtek a felkegyelmu szaladj ide, szaladj oda pasit, felnott, evek ota ott dolgozott, a szembe grillcsirkesre gondolt, aki kuldte, es egy egesz veres nyers csirkevel tert vissza.
2023. júl. 24. 11:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Valaki beállította a kávégépet, hogy csak akkor ad kávét ha van papír a nyomtatóban.

Olyankor kávégép kiírja, hogy tegyünk papírt a nyomtatóba.

Azóta mindenki A4 es papírral megy kávézni.

Azt találgatják a nyomtató mikor veszi át az uralmat a liftek fölött is és egy rózsafüzért akasztottak a fogantyújára.

Gondolom ördögűzésképpen.

2023. júl. 25. 20:49
 6/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
40 éve történt. Még pályakezdőként dolgoztam egy kis ideig irodában. Az egyik csajnak csapta a szelet egy rakodómunkás, és évődés közben szóba került a beosztásuk. A csaj kihúzta magát, és büszkén mondta, hogy ő gyors- és gépírónő. Szegény pasi látta a társadalmi különbséget, ezért viccel próbálta elütni a dolgot; gyors- és gépkocsirakodónak vallotta magát.
2023. júl. 27. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ami kínos volt - egyiknél sem voltam ott, de hallottam.

- ez nem az iroda területén történt, de amerikai fejes (tulaj fia) valami munka utáni buliban láthatóan kiskorú lányokat vegzált (akik egyértelműen nem akartak tőle semmit)

- egyik irodai bulin úgy kellett egymásról leválasztani egy kicsit kikapós kolleginát egy nős kollégáról, hogy már bementek valami raktárhelyiségbe, és már dúlt a csókcsata rendesen

Amik viccesek voltak, mert hülyék vagyunk mind, kb:

- amerikai fejes néha szokott bejönni az irodába, és akkor ki van adva ukázba, hogy tegyünk rendbe a szobákat - nem is tisztaságra értik főleg, de hogy ne maradjon ott semmi, ami nem a jelenlegi projektekre és a jelenlegi helyzetre utal... pl. hogyha fennmaradtak 2 hónappal azelőtti faliújságok, nem a legújabb céges szabályzat, ilyesmi...

és azon akadt ki aztán végül, hogy elfelejtettünk leszedni egy neonlámpáról lelógó karácsonyfadíszt húsvétig :D ez már tényleg a pitiánerség tetőfoka

- ugyanilyen főnöklátogatás előtt volt az, hogy volt egy fehértábla két egység helyiségének a határán, amit elvileg projektekkel kapcsolatos infómegosztásra kaptunk, de a hónapok során mindenféle idétlen filcrajzok, meg ki szeret kicsodát feliratok lettek rajta úrrá... mikor megtudtunk, hogy jön a nagyfőnök, mondták nekünk, hogy ezt takarítsuk le, hogy ha nincs rajta semmi, oké, de a kiskutyák meg a "Finance loves HR except when not" jellegű szövegek kerüljenek le róla... és elkezdte valaki törölni egy szivaccsal, de nem akart lejönni a filc... azt gondoltuk, hogy biztos azért, mert már régóta ott van, és nagyon ráragadt, ezért még jobban erőlködtünk, és arra lettünk figyelmesek, hogy elkezdett mállani a tábla... fúbaszki... kihordtunk lábon egy szívinfarktust, hogy mit kapunk ezért, aztán vki rájött, hogy elfelejtettük róla anno levenni a védőfóliát, és azért nem jött le a filc törléskor :FD

- az folyamatos probléma volt, hogy ki kinek lopta el a bögréjét, ki hagyott virágföldet a mosogatóban (vki beírta, hogy szégyellje el magát az illető, aztán kiderült, hogy a főnöke :D), ki etette a kutyáját a mások által használt tányérból, ki nem használja a WC-kefét rendeltetésszerűen a közös klotyókban

- abból is akadtak vicces pillanatok, hogy fel lett véve pár ember, aki nem ismerte bizonyos bevett irodai / céges szokásokat... valakinek el kellett magyarázni olyanokat, hogyha meg vagy hívva egy meetingre, akkor ha tudsz végig ott lenni, lemondod (van arra lehetőség a rendszerben), ha meg ott vagy a meetingen, akkor odafigyelsz... volt olyan illető, aki fél óra késéssel befutott, amikor rákérdeztek, hogy miért nem jelent meg időben, mondta, hogy "hát ebédeltem meg le kellett vinnem a Blökit sétálni", a maradék fél órában meg kb. minden mással foglalkozott, a legjobb az, hogy másokkal telefonált úgy, hogy nem halkította magát le, pedig szóltunk is neki közben...

2023. júl. 31. 18:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon régen dolgoztam videós ügyfélszolgálaton. Amíg ment a videó addig az ügyfélnek is meg nekünk elvileg egyedül kellett volna lenni. Nyilván mi irodában dolgoztunk szóval necces volt kivitelezni. Szóval voltak olyan kollégák akik közepén ültek és ha két oldalt épp videó volt akkor "beragadtak", tehát nem lehetett sem mosdóba menni se semmi. Aztán volt egy férfi kollégám , aki gondolta , megpróbál kinindzsázni és fogta magát és az irodában hasra feküdt és kikúszott. A vicc az ,hogy a videóban az oldalamon a sarokban egy fenék látszik, ami épp süllyed lefelé a földre, mert sikerült, így kimennie, hogy bele lógott a videómban.
2023. aug. 1. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!