Mi miatt mondtál/mondanál fel azonnal a munkahelyeden?
Figyelt kérdés
Elsősorban nem a régóta érlelődő, "magasabb fizu kellene" okokra vagyok kíváncsi, hanem olyan alapvető "no way" esetekre, amiket nem tudtatok már tovább tolerálni, és ha nem is azonnal, de rövid időn belül felmondtatok.
Akivel nem történt még ilyen, kíváncsi vagyok, hogy nálatok mi lenne az abszolút ok a váltásra.
2023. jan. 3. 17:30
1/18 anonim válasza:
Ha úgy beszélnek velem, mint a kutyával.
2/18 anonim válasza:
Megalázás, megszégyenítés.
Szexuális zaklatás, molesztálás.
Olyan döntés, megnyilvánulás, ami szakmailag elfogadhatatlan.
4/18 anonim válasza:
Mérgező légkör, rosszindulatú kollégák és főnökség. Nekem ez elviselhetetlenebb, mint egy alacsony bér!
5/18 anonim válasza:
Ma reggel mondtam fel.
Jan. 1.-től hatályos törvény szerint a nemzeti munkaszüneti napokat be lehet dolgoztatni.
6/18 anonim válasza:
lásd #1 válasza, új főnököt kaptunk, néhány "kiválasztottal" (köztük velem is) így kezdett beszélni az illetékes, én pedig megelégeltem a dolgot, és otthagytam a helyet
8/18 anonim válasza:
Ha a feleségem felvennék és kineveznék a főnökömnek.
Felgyulladna a beton mögöttem 1 másodpercen belül, úgy startolnék onnan.
9/18 anonim válasza:
Ha a szabikkal, fizetéssel, bejelentéssel simliskednek és nem tudnak normálisan tisztességesen beszélni velem.
10/18 anonim válasza:
Szürkén voltam foglalkoztatva, és nem győztem egyedül a munkát. Amikor a főnök kitalálta, hogy akkor dolgozzak 8 helyett a bejelentett 4 órában (fele fizetésért) azonnali hatállyal felmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!