Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mondtál fel munkahelyeden most?

Mondtál fel munkahelyeden most?

Figyelt kérdés
Akar fő akár mellékállást mert most amilyen világot élünk minden forint jól jön.
2022. nov. 4. 07:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak én nem értem a kérdés logikáját? Azért kellene felmondani, mert szükségünk lesz pénzre??
2022. nov. 4. 07:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen minden forint jól jön, de te mégis felmondtál/ nem maradtál
2022. nov. 4. 07:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Majd januártól máshol dolgoznék, de évvégéig maradok, mert jön a bónusz is, addig keresek munkát.
2022. nov. 4. 07:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Évvégén fognak bedobni a mélyvízbe már hárman mondtak fel elottem, én vagyok a 4.kísérleti nyúl.

Ugy tervezem hogy november decemberben még kitartsak, félreteszek lehet januárban más máshol kéne kezdenem.

Ha mégia venném az akadályokat mint 4.dolgozó es megtartanak, akkor sem tetszik amugy a munka, utálom csinálni.

(Leltár pl határozzam meg mennyibe kerul a raktárban porosodó festmény, értékbecslő nélkul ami ezer éve porosodik a falon, vagy a tv hez a dekoder aminek havi bérleti díja van, meg ilyen sz.rságok, és még vagyoni felelősségem is van a baromságokért mert korábban egy hülye bevitte a gépbe értékneghatarozások nélkul, de még a virágcserepet is. Amiknek semmi köze nincs a munkahelyhez telephelyhez de ott egy virág cserépben es akkor vigyuk má' be a gépbe🤦‍♀️)

2022. nov. 4. 07:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. nov. 4. 08:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de a semmibe másik munka nélkül csak az mond fel aki utálja a munkáját és egyre többet követelnek tőle ugyan azért a pénzért vagy rosszabbodnak a körülmények!
2022. nov. 4. 09:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
nem, a főnök küldött el, igaz, nem volt egy nagy álom a munkahelyem, de addig azért még maradtam volna, amíg nincs másik
2022. nov. 4. 09:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Mondtam...
2022. nov. 29. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!