Mondtál fel munkahelyeden most?
Évvégén fognak bedobni a mélyvízbe már hárman mondtak fel elottem, én vagyok a 4.kísérleti nyúl.
Ugy tervezem hogy november decemberben még kitartsak, félreteszek lehet januárban más máshol kéne kezdenem.
Ha mégia venném az akadályokat mint 4.dolgozó es megtartanak, akkor sem tetszik amugy a munka, utálom csinálni.
(Leltár pl határozzam meg mennyibe kerul a raktárban porosodó festmény, értékbecslő nélkul ami ezer éve porosodik a falon, vagy a tv hez a dekoder aminek havi bérleti díja van, meg ilyen sz.rságok, és még vagyoni felelősségem is van a baromságokért mert korábban egy hülye bevitte a gépbe értékneghatarozások nélkul, de még a virágcserepet is. Amiknek semmi köze nincs a munkahelyhez telephelyhez de ott egy virág cserépben es akkor vigyuk má' be a gépbe🤦♀️)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!