Volt olyan eset, amikor Te mondtál fel a munkahelyeden?
-Kevés pénz, nagy felelősség és stressz.
- Nem megfelelő munkáltatói hozzáállás, jogok elvétele.
Az összes eddigi munkahelyemen én mondtam fel.
Túl sok munka és felelőssége, és a fizetés mellé nem emelkedik arányosan. pl.: 100 milliós raktárkészlet kezelése és havi szinten 10-15millió forintért árubeszerzés.. mindezt bruttó 170e Ft-ért. igaz ennek már 5 éve volt.
Én is mindig felmondtam. Korábban azért, mert sehol nem volt érdemben fizetésemelés, csak úgy tudtam növelni a fizetésemet, ha váltottam.
Legutóbb a munkahelyi légkör miatt, ahol csak a magas fizetés miatt tartottam ki viszonylag sokáig.
volt persze.
a fő okok
1. több műszak, ez eleve nem való emberi lénynek, csak ha kényszer. így amint volt normál munkaidős munka már mentem is át oda.
2. normális fizetés. ez gondolom nem szorul magyarázatra. egy dolgozó megbecsülése, értékelése a havi nettója és ennyi.
3. és még közel is legyen a lakhelyemhez. nem mindegy, hogy felkelek, és átbringázok 3 km ert a munkába, vagy kocsiba kell ülnöm és 15-20 km ert autókáznom a munkába, ami idő és pénz. főleg hogy oda-vissza van.
Az első munkahelyemen én mondtam fel,9 hónapot dolgoztam karbantartóként.Nem volt rossz dolgozni,tapasztalatnak fontos volt de a hely nagyon lepukkant volt és nagyon kevés volt a fizetés.Tipikus szocializmusban épült,elhanyagolt gyár,keveset fektettek bele,nagy része 20-30-40 éves technika az épületekkel együtt.A feletteseken kívül mindenki minimálbéren volt,max műszakpótlék.
Az jó volt benne hogy 5 percre volt biciklivel de kevés volt a pénz és láttam hogy itt nincs jövő,amikor találtam egy jobb állást váltottam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!