Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt olyan eset, amikor Te...

Volt olyan eset, amikor Te mondtál fel a munkahelyeden?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt az oka?

2021. jún. 5. 14:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
Mindig én mondtam fel, rossz volt a légkör. Most jó.
2021. jún. 5. 22:19
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hirtelen rajtam kívül mindenki a fönök rokona lett vagy hoztak ukrán rokonokat kintről dolgozni ide. Pedig egy nagy multiról beszélnük... Már átment egy családi válllakozásba pfej
2021. jún. 6. 23:51
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Eddig minden alkalommal. Volt, ahol azért, mert mindent rámsóztak, olyan feladatokat is, ami nem a munkaköröm, volt, ahol állandóan kötelező jelleggel túlórázni kellett, persze kompenzáció nélkül, és napi 12-16 óra munka mellett már nem érte meg azért a fizetésért, amennyit kaptam, és olyan is volt, ahol a főnökkel és a munkatársakkal nem jöttem ki jól, és egész nap rosszul éreztem magam közöttük.
2021. jún. 8. 12:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Eddig mindenhol én mondtam fel.

Az egyik helyen ahol évekig dolgoztam hatalmas stressz volt, a kollégák nagy része szarul vagy alig dolgozott, de a vezetőség nem tett semmit, mert egyszerűen gőzük se volt már mivel foglalkozunk, milyen is az, nem látták át a munkafolyamatokat. Belebetegedtem a sok idegeskedésbe és a túlórába, szar pénzért, szinte nulla megbecsüléssel.

Volt egy olyan cég ahol gyakorlatilag átverték és hitegették a vevőket, és egész nap a panaszosok hívásait kellett fogadnom, pedig nem erre vettek fel. Elég gyorsan felmondtam, a kollégák is undokak voltak, és már kezdettől túlóráznom kellett szinte minden nap.

A másik cégnél nekem kellett megtanítanom a több hónapja ott dolgozó "irodistákat" hogyan lehet az egeret és az excelt használni, holott engem kellett volna betanítani... Amint kaptam egy másik ajánlatot léptem.

2021. jún. 20. 01:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Többször is. Egyik helyemen nem fizették ki a túlórákat. Volt, ahol a hétvégi pótlékkal szemtelenkedett a bunkó főnök (a mérhetetlenül sok munka mellett)... és még sok más sztorit tudnék mesélni... azt tudom mondani, hogy ahányszor felmondtam, mindig felszabadultnak éreztem magamat utána. Úgy éreztem, hogy ennek már épp ideje volt!
2021. jún. 20. 19:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Kétszer volt idáig, az első munkahelyemen közfoglalkoztatott voltam behozták, hogy 25 év alatti nem lehet közmunkás, gyárba nem akartam menni technikumi végzettséggel...

, kaptam egy ajánlatott és elmentem segédmunkásnak 3x annyi pénzért, 2 év után azért mondtam fel, mert jött ment senkiháziakat felvettek sokkal többért, nulla tapasztalattal és elkeztek baszogtatni mindenért, na akkor telet be a pohár és elmentem BP-re dolgozni, aztán ismét vidéken kötöttem ki és megint abban a cipőben vagyok, hogy egy havi járulékkal lógnak és nem akarnak fizetni....

9 éves a munkaviszonyom de a multin kívül mindenhol átvertek a pénzzel

nov. 20. 19:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!