Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mondtál már fel úgy, hogy nem...

Mondtál már fel úgy, hogy nem volt még új munkahelyed? Mi történt ezután?

Figyelt kérdés
2015. máj. 24. 10:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Mondtam. Volt tobb honapra elegendo sporolt penzem, feleltem es pihentem.
2015. máj. 24. 10:03
 2/15 A kérdező kommentje:
És sok időbe telt, mire lett új munkád?
2015. máj. 24. 10:10
 3/15 anonim ***** válasza:
43%

Igen. Nem is 1x.

Találtam másikat.

2015. máj. 24. 10:17
 4/15 A kérdező kommentje:
Én is abban reménykedem, hogy találni fogok másikat. Csak kérdés, hogy mennyi időbe fog ez telni? Megtakarításom nincs sajnos. Van kilátásban egy új állás, de mi a biztosíték, hogy engem választanak? Annyi kérdés van a fejemben. Biztos munkát a bizonytalanért feladni? De itt nem szeretnék maradni.
2015. máj. 24. 10:20
 5/15 anonim ***** válasza:
76%

Igen, utoljára úgy mondtam fel.

Februárban mondtam fel és szeptemberben kezdtem az új munkahelyen (de már júniusban aláírtam a munkaszerződést). Tehát egy bő fél év benne volt.

2015. máj. 24. 10:21
 6/15 anonim ***** válasza:
80%
Két helyen is felmomdtam. Majd a szülői háztáji gazdaságban a saját és a család sorsával törődtem. Úgy láttam hogy az idegen munkahelyek nincsenek arra szorulva hogy jótékonysági intézményük legyek, hisz bőven van erejük folyamatosan egyoldalúan előnytelen üzleteket kötni az alkalmazottakkal. Így hát úgy döntöttem hogy önmagam és családom van jobban a munkámra szorulva. Döntésem nem bántam meg, sőt előbb is halgathattam volna a szüleimre.
2015. máj. 24. 11:51
 7/15 anonim ***** válasza:
14%

Őszintén érdekelne, hogy kik azok a felettébb ostoba retardált faxok, akik az eddig érkezett 3 - 100%-ban a kérdésre adott választ - lepontozták 25%-ra.

Komolyan mondom nem értem mi hajtja az ilyen ostoba állatokat.

2015. máj. 24. 12:04
 8/15 anonim ***** válasza:
87%

Igen.

3 hónapig álláskeresési járadékot kaptam, kb. 40 ezer forint/hó. Aztán 2 hónap múlva sikerült elhelyezkednem. De ehhez én hetente átlagban 2-szer voltam állásinterjún a környéken, és nem adtam be fűnek-fának az önéletrajzomat.

A statisztika szerint átlagosan 1,5 év mire sikerül egy állástalannak elhelyezkednie. Ebben benne van az is, akinek 1-2 hónap kell csak, és benne van az is, aki 4 éve nem tud munkaviszonyt létesíteni. Régiója, kereslete, végzettsége válogatja.

Öntödei mérnökből alig van az országban, őket elcsábítják máshova akár 2-szeres fizetésért is, míg a suszterképzőn szerzett több ezer semmit nem érő végzettségű dolgozó térden csúszik egy olyan állásért, ahol kihasználják, minimálbért fizetnek, és sosincs hétvégéje...

2015. máj. 24. 12:06
 9/15 anonim ***** válasza:
74%

Igen, tavaly nyáron. Ami kicsit nehezítette a dolgot az az, hogy a közös megegyezésnél a cég ragaszkodott a tárgynapot követő felmondáshoz, ha már úgyis menni szeretnék.

Párszázezres megtakarításom volt, felköltöztem Budapestre, pihentem 1-1,5 hónapot, és nagyjából ennyi idő alatt fel is éltem a megtakarításomat.

2015. máj. 24. 13:30
 10/15 anonim ***** válasza:

" Megtakarításom nincs sajnos."

Az baj! Miért nincs? Azert legalabb annyi kéne legyen, hogy pár hónapig kihuzd minimal szinten amig keresel mást.

Igy azert elég merész lenne felmondanod.

2015. máj. 24. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!