Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mondtál már fel munkahelyen?...

Mondtál már fel munkahelyen? Mi volt az oka?

Figyelt kérdés

ma 11:34
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Mit éreztél utána?
ma 11:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer... méghozzá azért, mert közben felkínáltak nekem egy hosszútávon stabilabb lehetőséget.

Persze korrekten álltam mind a régebbi (az akkori) és az új (leendő) munkahelyemhez is.

ma 11:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
En akkor mondok föl ha nem vagyok elegedett a körülmenyekkel. Van hogy evekig elvagyok egy adott helyen, van hogy csak 1 szezont. Ez is egy ugyanolyan nap mint a többi. Csak munkahely vältäs utän kell figyelnem, hogy jo iränyba mennjek dolgozni...😁
ma 11:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Irreális elvárások, mármint úgy minden téren nonszensz volt, amit elképzeltek és működtettek a tulajdonosok
ma 11:41
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Akivel együtt dolgoztam egész műszakban a kistesójáról, gyerekéről, pasijáról beszélt. Komolyan volt olyan, hogy bealudtam munka közben. Azt hitték hogy részeg vagyok, de csak bekómáztam ettől a sok baromságtól. 1 hónap után léptem.
ma 11:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt, persze. Általában több körülmény játszott össze, gyenge fizu, rossz munkahelyi légkör, méltatlan mellőzés, el nem ismerés, meg nem becsülés. Persze csak amíg fel nem mondtam, akkor voltak egyből ígéretek meg ajnározás, csak már nem érdekelt. Előtte hiába jeleztem a problémákat, szartak bele.
ma 12:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja és mit éreztem... többnyire felszabadultságot.
ma 12:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Munkatársnőm kiutált és ellehetetlenítette a munkavégzésemet.

A másik helyen meg idegbeteg volt a főnök és üvöltött mindenért, félt tőle mindenki.

ma 12:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondtam.

Tipikus pár embeeres kis munkahely volt, ahol benne volt mindenki a másik magánéletében nyakig. A főnök egy idegbeteg volt, aki sértegetett, ordított, a munkatársak tipikus pletykás pitsák, akiknek mindig volt valaki, akit utáltak közösen. Rosszindulatú, igazi rohadék társaság. Mind szemétkedtek másokkal, de a saját életüket nem tudták rendbe rakni.

Nem voltam rendesen bejelentve. A pénz is szar volt, ráadásul rengeteg "szívességből" megcsinált dolog volt. Mikor épp nem volt takarítónő, akkor pénteken munka után még legalább 1 óra takarítás. Saját autóval, ingyen mászkálj a partnerekhez kivinni dolgokat, munka után. Fizetetlen túlóra gyakorlatilag minden nap. Volt, hogy este, 12 óra munka után alapvető eszközökért/anyagokért rohangálhattam a Tescoba, mert az én dolgom volt még az is.

Egy rettenetes munkahely, rettenetes társaság, de meg voltak győződve, hogy istenek mind. Mikor felmondtam, nagyon nem tetszett. Most közel duplája a fizetésem egy tök más területen. Ha beleszámtom a béren kívüli dolgokat, akkor meg bőven túl vagyunk a duplán.

ma 12:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért mondtam fel, mert ajánlottak egy másik helyet, ahol 25%-al több pénzt adtak és fél órányival közelebb volt.

Csak azt nem említették sehol az elején, hogy 3-4 hónapos melóról van szó.

Szerencsére utána találtam egy mégjobban fizető munkahelyet, aztán egy másikat, majd egy sokadikat. Most is nézem a lehetőségeket.

Mert arra álmomban sem gondoltam, hogy bárhová is megyek, mindíg megtalál kettő-három olyan főnök-seggnyalója ember, aki miatt nem lehet nyugodtan haladni a feladattal.

Az persze nem baj, ha miattuk van kavarodás és utólagos kapkodás, mert azt az egy dolgot nem tudják rendesen csinálni, amit rájuk biztak.

Tehát, hogy csak kettő fajtát említsek: Arra nem voltak képesek, hogy az adott cikkszámú terméke(ke)t az adott mennyiségben elhozzák az egyik helyről a másikra, mert valamit mindig összekevertek.

A másik fajta, aki azzal fáraszt, hogy teljesen értelmetlen dolgokról mesél és agyzsibbasztó gondolatai vannak az emberek magánéletével kapcsolatban.

ma 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!