Én egyszer... méghozzá azért, mert közben felkínáltak nekem egy hosszútávon stabilabb lehetőséget.
Persze korrekten álltam mind a régebbi (az akkori) és az új (leendő) munkahelyemhez is.
Munkatársnőm kiutált és ellehetetlenítette a munkavégzésemet.
A másik helyen meg idegbeteg volt a főnök és üvöltött mindenért, félt tőle mindenki.
Mondtam.
Tipikus pár embeeres kis munkahely volt, ahol benne volt mindenki a másik magánéletében nyakig. A főnök egy idegbeteg volt, aki sértegetett, ordított, a munkatársak tipikus pletykás pitsák, akiknek mindig volt valaki, akit utáltak közösen. Rosszindulatú, igazi rohadék társaság. Mind szemétkedtek másokkal, de a saját életüket nem tudták rendbe rakni.
Nem voltam rendesen bejelentve. A pénz is szar volt, ráadásul rengeteg "szívességből" megcsinált dolog volt. Mikor épp nem volt takarítónő, akkor pénteken munka után még legalább 1 óra takarítás. Saját autóval, ingyen mászkálj a partnerekhez kivinni dolgokat, munka után. Fizetetlen túlóra gyakorlatilag minden nap. Volt, hogy este, 12 óra munka után alapvető eszközökért/anyagokért rohangálhattam a Tescoba, mert az én dolgom volt még az is.
Egy rettenetes munkahely, rettenetes társaság, de meg voltak győződve, hogy istenek mind. Mikor felmondtam, nagyon nem tetszett. Most közel duplája a fizetésem egy tök más területen. Ha beleszámtom a béren kívüli dolgokat, akkor meg bőven túl vagyunk a duplán.
Azért mondtam fel, mert ajánlottak egy másik helyet, ahol 25%-al több pénzt adtak és fél órányival közelebb volt.
Csak azt nem említették sehol az elején, hogy 3-4 hónapos melóról van szó.
Szerencsére utána találtam egy mégjobban fizető munkahelyet, aztán egy másikat, majd egy sokadikat. Most is nézem a lehetőségeket.
Mert arra álmomban sem gondoltam, hogy bárhová is megyek, mindíg megtalál kettő-három olyan főnök-seggnyalója ember, aki miatt nem lehet nyugodtan haladni a feladattal.
Az persze nem baj, ha miattuk van kavarodás és utólagos kapkodás, mert azt az egy dolgot nem tudják rendesen csinálni, amit rájuk biztak.
Tehát, hogy csak kettő fajtát említsek: Arra nem voltak képesek, hogy az adott cikkszámú terméke(ke)t az adott mennyiségben elhozzák az egyik helyről a másikra, mert valamit mindig összekevertek.
A másik fajta, aki azzal fáraszt, hogy teljesen értelmetlen dolgokról mesél és agyzsibbasztó gondolatai vannak az emberek magánéletével kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!