Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen érzés volt bejárni a...

Milyen érzés volt bejárni a munkahelyre az utolsó hónapban amikor már tudtátok, hogy jövő hónapban megszűnik a munkátok?

Figyelt kérdés
dec. 9. 17:57
1 2
 11/12 Thunderfairy ***** válasza:
65%
Na tölem nem kérnének felmondási időt olyat kapnának. Tényleg milyen hülyeség ez hogy felmond valaki de még dolgozzon 1-2 hónapot nekik??? Akinek van esze az mindent csinálna csak nem dolgozna. Mint például az itt válaszolok betegállományba menése. A felmondási időm 2. napjára már be se hivnának olyan munkavégzést kapnának.
dec. 10. 14:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Buli volt minden perce! De szó szerint! Vittem a kis JBL hangszórómat és b@sztam mindenre. Istenem de szép is volt!! Sőt! Már előtte is, mikor már tudtam, hogy fel fogok mondani. Mondta ha főnököm, hogy sejtette, mert valami megváltozott. Nem voltam végre letargiában, hogy sokáig kell még bejárjak, arra a fos helyre! Azóta országot is váltottam. Életem legjobb döntése volt!! 😀
dec. 10. 21:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!