Elképzelhető, hogy képesek erre a valláskülönbség miatt, vagy beképzelem?
Külfdön dolgozom, az EU ban, de a munkahelyemen csak arab nők vannak es szomáliai nők, es közös nyelven vartyognak egész nap, arabul. (ápolói szakma)
En sose voltam rasszista es nyílt vagyok, mindig keblemre öleltem mindenkit.
De belegondolva, több ilyen munkahelyem volt, ahonnan mind menesztettek. (a többi munkahelyemen is mind ők vettek körbe) Az az érzésem, hogy szépen megrágalmaznak a főnöknek ezek is, valamit rámfognak, kitalálnak, tudom, logikusan kikövetkeztetem, hogy szeretnek arabul beszélni es miattam sokszor át kell váltsanak norvég nyelvre, ami nehezen megy nekik, törik a nyelvet. Már ez a terhükre van, es észrevettem, hogy a saját fajtájukat akarják látni munkahelyen, főleg ahol nők vannak! Mosolyognak, kiváncsiskodnak es szépen kitúrnak.
Váratlanul. Naluk a munkahely olyan mintha otthon lenne, a fajtájával teli van a munkahely.
Nem tudom mit tehetek, hogy ne kerüljek lapátra, mert az az érzésem, hogy előbb utóbb megrágalmaznak, kitalálnak valamit.
#7: de hallottam.
De feltételeztem, hogy a Kérdező nem használna dehumanizáló kifejezést embertársaira, hiszen itt ő az, aki objektívan lát mindent, nincsenek negatív prekoncepciói embertársaival kapcsolatban, ép ellenkezőleg, ő ennek az áldozata másik irányból.
#9: de feltételezem, a debreceniek nem vartyognak, hanem beszélnek.
Ennyivel meg lehet tisztelni a másikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!