Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elképzelhető, hogy képesek...

Elképzelhető, hogy képesek erre a valláskülönbség miatt, vagy beképzelem?

Figyelt kérdés

Külfdön dolgozom, az EU ban, de a munkahelyemen csak arab nők vannak es szomáliai nők, es közös nyelven vartyognak egész nap, arabul. (ápolói szakma)

En sose voltam rasszista es nyílt vagyok, mindig keblemre öleltem mindenkit.

De belegondolva, több ilyen munkahelyem volt, ahonnan mind menesztettek. (a többi munkahelyemen is mind ők vettek körbe) Az az érzésem, hogy szépen megrágalmaznak a főnöknek ezek is, valamit rámfognak, kitalálnak, tudom, logikusan kikövetkeztetem, hogy szeretnek arabul beszélni es miattam sokszor át kell váltsanak norvég nyelvre, ami nehezen megy nekik, törik a nyelvet. Már ez a terhükre van, es észrevettem, hogy a saját fajtájukat akarják látni munkahelyen, főleg ahol nők vannak! Mosolyognak, kiváncsiskodnak es szépen kitúrnak.

Váratlanul. Naluk a munkahely olyan mintha otthon lenne, a fajtájával teli van a munkahely.

Nem tudom mit tehetek, hogy ne kerüljek lapátra, mert az az érzésem, hogy előbb utóbb megrágalmaznak, kitalálnak valamit.

dec. 6. 22:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Miert ne lehetne? Ugyanezt csinaljak a debreceniek is a Pestrol vagy mashonnan, az orszag normalisabb teruleteirol "gyuttmentekkel". Szoval ha magyar is ezt csinalja magyarral, hogyne tenne ezt veled egy meg nagyobb etnikai tavolsagban levo egyen? A szalonrasszizmus ma is letezik attol meg, hogy nem PC beszelni errol.
dec. 6. 22:58
 2/13 anonim ***** válasza:
#1 VARTYOGNI, nem vatyogni! Es mi vagy te, pszichiater??
dec. 6. 23:00
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Cool story bro.
dec. 6. 23:06
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
#3: ja, bocs, félreolvastam. De akkor ez valamilyen zenei műfaj?
dec. 6. 23:10
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
#5 Talan nem a gyakorit kellene nyustolnod, akkor nagyobb lehetne a szokincsed. :)
dec. 6. 23:29
 6/13 anonim ***** válasza:
14%
#6: de akkor ezek szerint Te sem tudod, mi az a vartyogás?
dec. 7. 06:15
 7/13 anonim ***** válasza:
#6 Mert te meg nem hallottal olyan kifejezest, hogy emberek ugatnak, vagy a fust tancol?
dec. 7. 11:18
 8/13 anonim ***** válasza:
79%

#7: de hallottam.

De feltételeztem, hogy a Kérdező nem használna dehumanizáló kifejezést embertársaira, hiszen itt ő az, aki objektívan lát mindent, nincsenek negatív prekoncepciói embertársaival kapcsolatban, ép ellenkezőleg, ő ennek az áldozata másik irányból.

dec. 7. 11:45
 9/13 anonim ***** válasza:
#8 Lehet, hogy van osszehasonlitasi tapasztalata mas munkahelyekkel is, ahol nem a fent nevezett munkatarsai vannak. Nekem is van pestikent debreceni es nem debreceni munkahelyekkel osszehasonlitasom, es igen, a debreceniek kirekesztoek!
dec. 7. 12:35
 10/13 anonim ***** válasza:

#9: de feltételezem, a debreceniek nem vartyognak, hanem beszélnek.

Ennyivel meg lehet tisztelni a másikat.

dec. 7. 12:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!