Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szóvá tettétek már kollégának,...

Szóvá tettétek már kollégának, hogy ne jöjjön be fertőzni?

Figyelt kérdés
dec. 6. 13:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
48%
Nem. Nyilván nem azért megy be, hogy megfertőzzön másokat, hanem azért, mert vagy éhen hal a tappenz miatt, vagy munkanélküli lesz belőle utana
dec. 6. 13:48
 2/16 anonim ***** válasza:
60%
Nem. Miért tettem volna? Mindenkinek a saját felelőssége, hogy betegen bemegy-e dolgozni, vagy sem. Vannak olyan munkahelyek, ahol nem tolerálják a táppénzt.
dec. 6. 14:07
 3/16 anonim ***** válasza:
56%
Nem, de nem azért, mintha elfogadhatónak tartanám, de úgyis lepergett volna róla...
dec. 6. 14:24
 4/16 anonim ***** válasza:
55%
Többször mondtam betegen dolgozó kollégának, hogy menjen haza és gyógyuljon meg, részben a saját gyógyulása, részben a körülötte lévők egészsége miatt.
dec. 6. 14:26
 5/16 anonim ***** válasza:
33%

Nekem szoktak szólni.

Tüsszentek egyet és mondják inkább menjek haza.

Nem sértődöm meg, nem állok le veszekedni, jól elvagyok itthon munka helyett borozgatva.

Nem úgy vagyok beteg mint azt gondolják de nem hiszik el, hogy az erős fénytől tüsszentel amikor minden lámpát felkapcsolnak.

dec. 6. 14:43
 6/16 anonim ***** válasza:
36%
Igen, amikor már majdnem leesett a székről olyan rosszul volt. De engem is küldtek úgy haza, hogy annyira rosszul voltam, meg minden nap írták is, hogy be ne menjek, amíg jól nem vagyok. :D
dec. 6. 15:11
 7/16 A kérdező kommentje:
6 mi volt akkor a bajod?
dec. 6. 15:47
 8/16 anonim ***** válasza:
29%
Nem, sose volt rá szükség, nálunk ha valaki beteg akkor magától is van annyi esze hogy otthonról dolgozzon (ha enyhe a betegség), vagy táppénzre menjen (ha súlyos).
dec. 6. 16:11
 9/16 anonim ***** válasza:
39%

7 kezdtem ülve szédülni. Reggel mikor mentem nem volt semmi bajom, 1-2 óra múlva kezdődött.

De ha alapban rosszul voltam, ami biztos volt, hogy fertőző, be se mentem.

dec. 6. 16:19
 10/16 anonim ***** válasza:
41%
Nem. Mi nem hisztizünk a vírusok miatt. Ha el kell kapni, tök mindegy hol kapjuk el.
dec. 6. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!