Ha a többi kollégának jár napi egy ingyen ebéd, akkor nekem miért nem szóltak?
Március óta dolgozom ételfutárként, és eddig csak 4-5 alkalommal ettem a munkahelyen egy levest, amit rendesen kifizettem. Ma jött egy új kolléga, és ő már az első nap ingyen menüt kapott, és azt mondták, neki, hogy ez minden munkanapon jár. Erre megkérdeztem a pincéreket, hogy akkor én eddig miért nem kaptam, és csak annyit válaszoltak, hogy "Mert soha nem kérted".
Nekem senki nem szólt erről, és azért a 4-5 levesért is hidegvérrel elvették a pénzt. Piti ügy az egész, de nagyon bosszant, és úgy érzem, hogy kizsákmányoltak.
Nem kedvelnek. Egyértelmű.
Mondjuk az is lehet hogy valaki megette/haza vitte a te adagodat.
nem all a kunkaszerzödesben? nem mondtak amikor felvettek? Ezt sokszor szoktak mondani, söt minidig mivel ez minösiti az allast hogy jo.
Szerintem nem figyeltel / tulzottan izgultal es elfelejtetted..
Mindenkepp szerintem nagyon gaz hogy nem szoltak. Elegge minösiti az ottani pincereket. Viszont ne hagyd magad, en nem emlitenem meg a fönöknek, de holnaptol szepen mindennap kikered a menüdet. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!