Kezdőként ingyen dolgozzak?
Kezdőként talán valami tapasztaltabb festőhöz kéne szegődni úgy kapsz munkabért, tapasztalatot, tudást.
Ingyen semmiképp sem, inkább még áron alul pl egy x éves szaki elkérne egy kislány szoba festésre ( nem kell glettelni stb csak festeni) pl. 30 ezret. Ezt te mondjuk csináld 12 ezerért.
Fotósként sokat dolgoztam ingyen sajnos. Tapasztalatnak jó volt, meg portfólió építésnek, csak éppen megutálod az egészet. Mindenképp kérj valamit a munkádért cserébe, hogy te is motivált maradj.
Amikor úgy éreztem, hogy még korai pénzt kérni, de tudtam, hogy hasznos munkát végzek, akkor mindig kitaláltam valami üzletet. Például egy étteremtől kaptam x ingyen étkezést és hasonlók.
Az a baj, egy festő nem fog kitanítani, hogy utána konkurenciája legyek a piacon…
Ezèrt is gondoltam, hogy először munka mellett kifestek egy pár házat ingyen, így a NAV se száll rám és én is fejlődök. Esetleg az anyagköltséget elkérem, de így ismerni fognak az emberek.
Ingyen semmiképp sem dolgoznék. Akkor már kiváltom a Katát vagy ami most van helyette és akkor úgy csinálom olcsóbban. Anyagár? Egy vödör festék kb 4000 ft max. Tiktok ide vagy oda már láttam festős tiktokot ahol a szaki mutatott ezt azt, lehet neked is tudna tippeket mutatni.
" Így ismerni fognak az emberek" igen akiknek ingyen csináltad, hiába ajánl másnak azért valljuk be nem a lakásfelújítgatós fajta a magyar... Aki tudja megcsinálja magának. Én nőként tudok falat festeni az egész házban én csináltam. Lehet nem lett olyan szép mintha szaki csinálta volna de ugyebár spóroltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!