Egészségügyben dolgozó ápolók titeket is kényszeritenek ingyen túlórára?
Nekem a párom ápoló.
Sok pofátlanságot megengednek vele szemben, de túlóráznia sosem kellett.
Szerintem gyorsan mondj fel és keress más helyet mert ez nem normális.
Ápoló vagyok, nekünk nem is lehet túlórátni. Nem fizetik ki, de nem is köteleznek, hogy bent maradj ingyen. Bár ha úgy vesszük, az osztályátadás miatt minden szolgálatban fél órát ott vagyok pluszban, ingyen.
Minket inkább arra kényszerítenek, hogy olyan munkákat is elvégezzünk, ami az orvos feladata és kompetenciája lenne.
Nálunk ilyen nincs, és az osztályátadás is megvan olyan fél6 körül, van, hogy hamarabb. Mindenki inkább korábban jön, és korábban is megy el. Ezt mi egymás között megbeszéltük, sokan 50km-re laknak, buszhoz kötve, szóval nem fogunk problémát csinálni 10 percek miatt,és nem cseszünk ki a másikkal, hogy + 1,5 órát várjon a buszra pl. hétvégén.
Én ilyet soha nem hallottam még, hogy túlóra, most ezt hogy? Mármint 18 óra helyett bent kell maradni 21 óraig? Hát én egy percet nem dolgoznék ott az fix. Osztályvezető főorvos nálunk bele sem szól ilyenekbe, be is b@szna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!