Egészségügyben dolgozó emberek, úgy őszintén, mennyire tartjátok hasznosnak, Vagy esik jól számotokra, hogy az emberek tapsolnak nektek este nyolckor naponta?
Az első mondatodig jó volt.
A másodikat kár volt hozzátenned.
(Nem vagyok futár, 70 éves vagyok)
Az 1-es nyilván takarít valami eü. intézményben (persze ettől jár neki a taps) mert tanult, intelligens ember nem nyilvánul így meg!
Éljenek a futárok! ... és köszönjük a munkájukat! ... meg minden bolti eladónak és mindenkinek, akik kénytelenek a közért dolgozni, miközben mi otthon dekkolunk. Taps!Taps!Taps!
És én sem vagyok futár.:)
Majd addig lesz szimpi a kis pizzafutárka, amíg 1x nem előre fizetsz a honlapon, nincs nálatok apró, és jatt hiánya miatt valamit megrongál előttetek. Ne hogy már egy futár több legyen, mint egy orvos :D
Majd ha kell, megcsinál rajtatok egy appendectómiát :D
Mi a baj az első válaszával?
Lehet hogy nyers a megfogalmazás, de attól még életszerű amit mond, és legtöbbször tényleg az alul edukált prolik hőbörögnek a tapsolás ellen.
Pl. jelenleg szerintem a bolti eladók sokkal jobban leterheltek itt hazánkban, mint az egészségügyi dolgozók.
Ahol élek, ebben a városban nincs a kórházban koronavírusos beteg, viszont ami az élelmiszerboltokban folyik már hetek óta az kriminális.
Szerintem teljesen felesleges ez a tapsikolás. Ja, egyébként meg külföldi majmolás. Mindenki csak a munkáját végzi lelkiismeretesen.
Nem egészségügyben dolgozom, messze elkerülöm azt a légkört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!