Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egészségügyben dolgozó emberek...

Justordinaryboy kérdése:

Egészségügyben dolgozó emberek, úgy őszintén, mennyire tartjátok hasznosnak, Vagy esik jól számotokra, hogy az emberek tapsolnak nektek este nyolckor naponta?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy a szakmabeliek hogyan vélekednek erről. Felesleges, vagy kitartást ad számotokra?

2020. ápr. 28. 20:26
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
88%
Bár még nem is hallottam, de hidegen hagy. Azért kedves gesztus.
2020. ápr. 28. 20:32
 2/32 anonim ***** válasza:
75%

Az első mondatodig jó volt.

A másodikat kár volt hozzátenned.

(Nem vagyok futár, 70 éves vagyok)

2020. ápr. 28. 20:33
 3/32 anonim ***** válasza:
76%
#1 Egy igazi öntelt, tuskó alak lehetsz.
2020. ápr. 28. 20:36
 4/32 anonim ***** válasza:
63%
Na mostantól az első válaszoló helyett a pizzafutárokat fogom megtapsolni
2020. ápr. 28. 20:37
 5/32 anonim ***** válasza:
73%

Az 1-es nyilván takarít valami eü. intézményben (persze ettől jár neki a taps) mert tanult, intelligens ember nem nyilvánul így meg!

Éljenek a futárok! ... és köszönjük a munkájukat! ... meg minden bolti eladónak és mindenkinek, akik kénytelenek a közért dolgozni, miközben mi otthon dekkolunk. Taps!Taps!Taps!

És én sem vagyok futár.:)

2020. ápr. 28. 20:38
 6/32 anonim ***** válasza:
70%
Hogy mit gondolok erről? Hidegen hagy, vagyis nem teljesen, mondom miért: Senki nem tapsolt a "fekete ruhás noverkent" elhíresült kolleganonek, aki rávilágított egy csomó problémára. Képmutatónak tartom az egész tapsikolast. Valahol jó pofa... Ahol megbecsülik az embert, ott biztos könnybe labadna a szemem.
2020. ápr. 28. 20:49
 7/32 anonim ***** válasza:
70%
Jól esik, erőt és kitartást ad egy újabb nehéz naphoz. (Viszont eddig sem tapsoltak meg minket, tehát nem történne semmi, ha ez nem lenne. Hiszen ez a hivatásunk, csináljuk, mert csinálni kell, csináljuk, mert csinálni akarjuk. Függetlenül a vírustól..) Ugyanakkor ez a taps véleményem szerint jár mindenkinek. Jár a bolti dolgozóknak, jár a tömegközlekedési eszközök, taxisok vezetőinek,jár a munkásoknak, jár a patikusnak, az édesanyáknak, akik kitartóan megpróbálják lekötni, tanítani, szórakoztatni a gyermekeiket, jár az édesapáknak, a gyerekeknek, akik kénytelenek igazodni az új online oktatáshoz, a fiatal felnőtteknek, akik az érettségire készülődnek, azoknak, akik már jó ideje nem tudtak találkozni a szüleikkel, nagyszüleikkel, azoknak, akik éppen a kórházakban lábadoznak, és nem lehet velük a hozzátartozójuk..
2020. ápr. 28. 20:51
 8/32 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
8%

Majd addig lesz szimpi a kis pizzafutárka, amíg 1x nem előre fizetsz a honlapon, nincs nálatok apró, és jatt hiánya miatt valamit megrongál előttetek. Ne hogy már egy futár több legyen, mint egy orvos :D

Majd ha kell, megcsinál rajtatok egy appendectómiát :D

2020. ápr. 28. 20:54
 9/32 anonim ***** válasza:
20%

Mi a baj az első válaszával?

Lehet hogy nyers a megfogalmazás, de attól még életszerű amit mond, és legtöbbször tényleg az alul edukált prolik hőbörögnek a tapsolás ellen.

2020. ápr. 28. 20:55
 10/32 anonim ***** válasza:
50%

Pl. jelenleg szerintem a bolti eladók sokkal jobban leterheltek itt hazánkban, mint az egészségügyi dolgozók.

Ahol élek, ebben a városban nincs a kórházban koronavírusos beteg, viszont ami az élelmiszerboltokban folyik már hetek óta az kriminális.

Szerintem teljesen felesleges ez a tapsikolás. Ja, egyébként meg külföldi majmolás. Mindenki csak a munkáját végzi lelkiismeretesen.

Nem egészségügyben dolgozom, messze elkerülöm azt a légkört.

2020. ápr. 28. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!