Behívtak meghallgatásra, de pont nem érek rá. Ti mit tennétek?
A jövő héten egész héten szabadságon leszek, mert elutazom messze repülővel, már lefoglaltam egy hónapja.
Erre ma jön a telefon, hogy jövő héten menjek be a céghez. Első körön azt mondtam, hogy már hetekkel ezelőtt lefoglalt utazásom van. Kapásból elbuknék 800€-t.
Mert lemondani nem lehet.
A nyár óta arra várok, hogy valahova behívjanak, mert váltani szeretnék, csak ezért egy nap szabadságot nem vettem ki, ezért van most annyi mint a franc. Tulajdonképp ezért is kell kivennem, mert az év végéig el kell fogynia. Mekkora esély volt erre, hogy pont azon a héten hívnak be.
Jó lehetőség, nagyon dícsérik a céget. Nagyon szeretnék bekerülni. De csak megértőek nem? Ha egyszer behívtak, ha tetszett nekik az önéletrajzom, akkor ez nem lehet akadály nem? Akkor behívnak mégegyszer is ugye?
Ér annyit a cég, konkrétan annyival több lenne a pénz, hogy egy havi bérkülönbözetből visszajönne az utazás ára. De ugye attól hogy behívtak ugye, még nem vagy felvève. Sőt nehéz bekerülni oda.
Ők is megérthetik, hogy ha egy héttel előre szólnak, neked meg már hetekkel korábban le volt foglalva, kikérve a szabi szb.
#4:
Írta a kérdező, hogy lemondani nem lehet az utat, mert 800 eurót bukna rajta.
Ha egy boss-ból ennyire hiányzik az empátia, ahhoz a céghez kár is menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!