Mi volt az a pont, amitől kezdve nem tudtad komolyan venni a munkahelyed?
állami szféra, szakértői területén amikor mindenki mindenkije (volt osztálytárs, második szomszéd, feleség barátnője, HM-ből kipakolt strázstiszt, stb. új lett és rögtön főnök is egyben....
....a végén körülnéztem és rájöttem h. tulajdonképp dolgozunk 10-en és azon élősködik 60 csókos ...
Mikor közölte velem a felettesem, hogy nem kapok bónuszt (8 éve vagyok a cégnél), mert megszorítások vannak, és nem hagyták neki jóvá, hiába is adta be a kérelmet. Majd aznap megjelent délután az új ügyvezető igazgató, aki 3 napja se volt még a cégnél, egy úja 60 milliós céges autóval, amit akkor hozott ki a szalonból.
Ez volt az első pont.
a 2. pont, mikor covid alatt tőlünk dolgozóktól kértek pénzt, hogy vehessenek az iskolának laptopokat, meg számítógépeket a gyerekeknek. Aztán aznap a cég leselejtezett és bezúzatott 200 db laptopot, mert hogy lejárt róluk a garancia, volt köztük olyan amiben összesen nem volt 10 munkaóra, meg olyan is ami kis se volt bontva a gyári dobozából.
Amikor a menedzser lecseszett, hogy a szabadnapomon (!!!) amikor feltelefonált, hogy jöjjek be mert áll a bál, mire odértem, már vége volt a krízisnek.
Még meg is fenyegetett, hogy ha fontos nekem ez az állás, kicsit vegyem komolyabban.
Anyád.
Ez előtt is tudtam, hogy egy pitiáner akarnok, de ez volt az a pont, amikortól már nem hogy szívességet nem tettem nekik, de totál elkezdtem tenni az egész helyre, fél órákra kimenni vécére meg bagózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!