Megfáztam, de pont ma kezdenék egy munkahelyen. Mi legyen?
Takony, köhögés, trutymó, hányinger.
9:30-ra kellene mennem, első nap.
Eddig megértőek voltak minden tekintetben. Szerintetek beszóljak, kaphatnék e 2plusz napot, amíg rendbejövök valamennyire? Bunkóság lenne a részemről?
Szerintem nagyobb bunkóság lenne betegen bemenni, és megfertőzni mindenkit, de ezért majd jól lepontoznak. Itt az a közfelfogás, hogy amíg össze nem esik az ember, addig menni kell dolgozni, különben táposcsibe vagy.
Egyébként mi nem tudhatjuk, hogy fog reagálni a munkahelyed, te ismered őket. Egy telefont megér.
Tél van, mindenki beteg, nem nehéz összeszedni valamit. Ha emiatt elküldenek, én nem sajnálnám a helyet. Próbaidő alatt is ember vagy, nyilván megeshet bármi ilyenkor is, ami miatt nem tudsz dolgozni.
Nekem mondjuk eddig csak pozitív tapasztalataim voltak, én is voltam már első hetemen táppénzen, amikor nyáron kezdtem, a szabimat is megadták a nyaralásra, stb, de hallani furcsa helyekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!