Nem tartanárok furcsának, ha valaki pont augusztusban kezdene új munkahelyen dolgozni?
Figyelt kérdés
Augusztusban kezdeni nekem olyan fura. Azért mégsem egy márciusról van szó, amikor normálisabb.2023. aug. 19. 11:48
1/27 anonim válasza:
Mitől normálisabb márciusban mint augusztusban?? Hát bocs, szerintem minden hónap egyforma ebből a szempontból.
3/27 anonim válasza:
Én meg november végén kezdtem anno 2 éve.
4/27 anonim válasza:
Nem, nem tartanám furcsának, ugyanis nem tudom az okokat, hogy miért ekkor vált valaki, lehet júliusban csődbe ment a munkahely, ahol dolgozott, esetleg költözött és azért kellett neki új munkahely, ezek meg olyan okok, amik miatt bármikor lehet váltani. Ha már júliusban rosszul érzed magad a munkahelyen, nem vársz januárig a váltással, hanem már augusztusban máshová mész, ha van rá lehetőséged.
6/27 qkker1 válasza:
Ez neked minden évben bekattan? Tavaly is kiírtad!
7/27 anonim válasza:
Mert mindenhol jan 1 el kéne kezdeni?
Vagy mi lenne a normalis?
8/27 anonim válasza:
Mégis mi a fenéért lenne furcsa?
9/27 anonim válasza:
Én éppen augusztus 15-től dolgozom az új munkahelyemen. Miért tartod furcsának az augusztusi munkahelyváltást? Pont ugyanolyan mint bármely más hónapban.
OFF: nekem még az augusztus normálisabban 😁
10/27 A kérdező kommentje:
Basszus, azért, mert augusztus nyár..
2023. aug. 19. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!