Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem tartanárok furcsának, ha...

Nem tartanárok furcsának, ha valaki pont augusztusban kezdene új munkahelyen dolgozni?

Figyelt kérdés
Augusztusban kezdeni nekem olyan fura. Azért mégsem egy márciusról van szó, amikor normálisabb.
2023. aug. 19. 11:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
én huszon valahány éve dec.3-án kezdtem egy cégnél! így már résztvehettem az év végi bulin! jól berúgtam! nah jól bemutatkoztam! 4-5 évet töltöttem ott!
2023. aug. 20. 06:14
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelni nem tudom, hogy ez hogy merülhet fel bárkiben is. WTF.
2023. aug. 20. 06:39
 23/27 anonim ***** válasza:
Én is augusztusban kezdtem, meg abban a hónapban még legalább 40 ember kezdett velem a cégnél.
2023. aug. 20. 10:59
 24/27 qkker1 ***** válasza:
Hétfőn , augusztus 21-én kezdek, mi benne a furcsa?
2023. aug. 20. 11:47
 25/27 anonim ***** válasza:

Normális, miért is ne lenne az.

Mondjuk én most gyorsan végiggondoltam, volt pár munkahelyem, mindenhol szeptemberben kezdtem. Nyáron nem akartam, fél iroda szabadságon van, aki ott van, az meg szabira készül, nyűgösebb nyáron.

2023. aug. 20. 12:24
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem érdekel, ki mikor kezd, viszont a saját életemben egy ideig a márciusi kezdés volt a jellemző (nem csak munkában) és általában ezek a kezdések jól is sikerültek. Aztán valahogy átcsúszott az egész őszre-télre. A téliek még hagyján, de az ősziek elég rosszul indultak. Jobban ezt nem is fejtegetném, az ember szezonális lény, megvan az időszaka a leállásoknak és az újrakezdéseknek is, még ha próbálunk is úgy tenni mintha nem lenne. Nekem az augusztus is inkább "leállós", hagyományosan is, időjárás miatt is a nagy munkák vége, ráhangolódás a máshogy kemény őszi-téli munkákra, hűsölés a lombok alatt vagy a vízparton. Tökéletesen értem a kérdezőt.
2023. aug. 21. 00:24
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem látom, vagy tartom furának, és eddig (illetve most) sem gondoltam volna annak.. Konkrétan 21 napja kezdtem a munkahelyemen, senki sem tett rá megjegyzést, senki nem szólt be, mindenki teljesen normálisan kezelte. Eddig fel sem merült volna bennem, hogy ez fura lenne-
2023. aug. 21. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!