Augusztus 31. -en volt peteeresem és pont akkor fekudtem le a parommal, nem vedekeztunk, tegnap kellett volna megjonnie, de nem jott meg. Ha ma csinallok tesztet az mar kimutatja a terhesseget?
Kimutatja, igen.
(De ha még nem szeretnétek szülővé válni, akkor ildomos védekezni.)
Augusztus 31. -en (helyesen 31-én) volt peteeresem (helyesen peteérésem, utána pedig vessző kell) és pont akkor fekudtem (helyesen feküdtem) le a parommal (helyesen párommal), nem vedekeztunk (helyesen védekeztünk), tegnap kellett volna megjonnie (helyesen megjönnie), de nem jott (helyesen jött) meg. (Amúgy ez a mondat így már elég hosszú.) Ha ma csinallok (helyesen csinálok) tesztet (ide vessző kellene) az mar (helyesen már) kimutatja a terhesseget (helyesen terhességet)?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Úgy vagyunk vele (ide vessző kellene) hogy igazából nincs baj (ide is vessző kellene) ha becsúszik, akkor is örülünk (ide kellene egy pont, utána meg egy szóköz a smile elé):) Fiatalon akarunk szülők lenni mindketten, szerintem megvan az eszünk is hozzá.
Hát csak ennyi. Bocsi, de borzasztóan rááll a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!