Miért lehet az hogy a munkahelyen egy munkatársam szinte rám se bír nézni mióta megkérdeztem tőle, hogy nem kíván-e a halálba? Előtte se nagyon kedvelt mondjuk az látszott rajta, pont ezért kérdeztem ilyet
Figyelt kérdés
De azóta minden addiginál undokabb módon viselkedik velem, mióta azt megkérdeztem2022. nov. 13. 04:00
1/18 anonim válasza:
Mit vártál? Ha jobb viszonyt szerettél volna azt kellett volna megkérdezni, hogy mi baja veled.
Gondolom a szimpátia szikrája is kihunyt benne erre a kérdésre.
2/18 anonim válasza:
Mert azt hitted, hogy a kérdésed másnapján áthív magához kávézni vagy sütit csinál?
Észre vetted, hogy nem kedvel és még dobtál rá egy lapáttal. Mit vagy meglepődve?
3/18 A kérdező kommentje:
De azért az hogy kb. rosszul van ha meglát az nem túlzás?
2022. nov. 13. 06:36
4/18 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy rosszul van?
Nem az a kérdés, ami egy ilyen helyzetet előrelendít. Sőt, ha eddig semmi baja nem volt veled, most már okot is adtál rá.
6/18 A kérdező kommentje:
Vágja rám a pofákat folyamatosan meg elfordítja a fejét és nem köszön
2022. nov. 13. 06:46
8/18 anonim válasza:
Szerencsésebb lett volna egy: "-Megbántottalak valamivel?"-féle kérdés.
9/18 A kérdező kommentje:
Mivel zaklatom nem szólok hozzá már egy szót se
2022. nov. 13. 07:11
10/18 A kérdező kommentje:
Meg az a baj ezekkel hogy ha lenne is ott aki szívesen barátkozik velem, ez tesz róla majd hogy ne legyen. Elpletykál mindennek gondolom
2022. nov. 13. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!