A tulaj az én megkérdezésem és jelenlétem nélkül bement a bérelt szobámba és ott szétnézett és tevékenykedett stb. Minden értékem a szobában volt. Mit lehet tenni ezek után hiszen bármikor bemehet mikor nem tartózkodom ott?
"Minden értékem a szobában volt"
És? Eltűnt valamid?
Költozz el onnan amint lehet!
És még a köcsög tulajok tartják a bérlőket semmirekellőknek?!
Hidd el van annyiért kis lakás is amennyit te fizetsz azért a lyukért!
Fú, de pofán b.sznám az ilyen rohadék tulajt!
Kiadja az egyik szobáját,mert rá van kényszerülve más pénzére, de már ott kotnyeleskedik, ha nem vagy, otthon.
De ha, szóvá tennéd,hogy miért ment be a szobába, amiért te fizetsz neki, még ő lenne felháborodva és azt fröcsögné a pofájából, hogy az az ő lakása, azt csinál, amit akar.
Inkább nézzél mást ha tudsz.
Minél előbb, annál jobb.
Mert ha ott maradsz, lesz még rosszabb is.
Párom és én béreltünk idősektől egy lakótelepi lakást és a nyanya minden nap bejött a lakásba, amikor nem voltunk otthon.
Ezt a szomszédoktól tudtuk meg.
Egyszer aztán otthon maradtunk és a kulcsot benne hagytuk a zárban.
Délelőtt 10:00 nagasságában hallottuk, hogy próbálják a kulcsot bedugni a zárba, de csak küszködött az öreglány.
Kinyitottam az ajtót és igencsak meglepődött a nyanya,mert nem számított arra, hogy ajtót nyitok neki.
Megkérdeztem, miben segíthetek minek köszönhetjük a látogatását?
Azt válaszolta, hogy ő akkor jön, amikor akar.
Közöltem vele, hogy Jó, rendben, de nem akkor, amikor nem tartózkodunk itthon.
Felháborodott és szinte parancsba adta hogy máskor ne hagyjuk a zárban a kulcsot, mert nem tud bejönni.
Több sem kellett, másnap költöztünk is onnan a picsába!
Remélem azóta elpusztult ez a féreg öreg csótány!? 🤬🖕
" ahhoz mennyire van joga a tulajnak, főleg úgy, hogy nem is szólt előre, hogy érkezik és ráadásul az én engedélyem és megkérdezésem nélkül ellenőrizte a lakrészemet? Az már biztos, hogy szabálysértésnek számít ami történt, de kihez és hova lehet ez esetben fordulni, mert számítani lehet arra, hogy a tulaj ismét meg fogja tenni ugyan ezt."
Nincs joga.
Rendőrséghez.
Honnan tudsz róla különben?
5-ösnek :)
Igazad van teljes mértékben csak ugye határozott idejű a szerződés és most azt próbálom kisilabizálni, hogy hogyan lehetne úgy felmondani, hogy ha el is költözök ne kelljen tovább fizetni a bérleti díjat, ha a kauciót benyelni még az is oké lenne. Amit meg a volt tulajotok csinált az felháborító. Konkrétan sorozatos magánlaksértés egyvelegét követte el az öreglány. Jó, hogy elköltöztetek onnan.
6-osnak.
Hát onnan tudom, hogy bent járt, hogy betett a szobába egy cetlit amire rá írta mi nem tetszik neki abból ahogy pakoltam a szobába, hol ott beköltözésnél mindent megbeszéltünk mit hova tehetek stb. Nem is értettem mi baja van. Szerintem az van, hogy mindent felhoz csak ne kelljen vissza adni a kauciót.
Ha ez ma történt és volt olyan barom a tulaj hogy még levelet is hagyott számodra akkor MOST menj a rendőrségre hogy eltűnt XXX-pénzed. Nem tudom mennyi összeg felett bűncselekmény.
Aztán megtanulja egy életre hogy a bérlővel közösen egyeztetett időpontban menjen.
És mondom ezt bérbeadóként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!