Miért lehet az hogy a munkahelyen egy munkatársam szinte rám se bír nézni mióta megkérdeztem tőle, hogy nem kíván-e a halálba? Előtte se nagyon kedvelt mondjuk az látszott rajta, pont ezért kérdeztem ilyet
És ha pletykál nem lenne alapja?
Menj oda és kérj tőle bocsánatot.
Azért az elhíresztelés és a kiakadás nem ugyanaz.
Vágta rád előtted a pofákat? Oké, nem fog mindenki megkedvelni. Vedd tudomásul.
De az, hogy erre te is bunkó leszel az meg már téged minősít. Ja baszki, egy munkahelyen be kell illeszkedni és farkat kell méregetni. Legyél huszon éves egy gyárban vagy 50 éves vezetői pozícióban.
Ezt a konfliktust sem te, sem pedig a kollégád nem kezeltétek rendesen. Ő azzal, hogy kimutatta te meg azzal, hogy letámadtad. Tényleg nehéz lett volna inkább azt megkérdezni, hogy mi a baja veled? Vagy csak rá mosolyogni (kedvesen, nem gúnyosan) és kettőt arrébb lépni?
Ne haragudj, de te szakmunkásképzőt végeztél? Olyan képzettségűeknél hallottam eddig csak ilyen sztorikat.
Amúgy nem tudom mit vártál ettől a kérdéstől. Én full hülyének néznélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!