A hipermarketekben miért pont a külsős árufeltöltőket basztatják legjobban a vásárlók?
A hipermarketek saját dolgózit valamiért sokkal kevésbé zaklatják a vásárlók, mint a külsős dokgozókat. Miért van ez?
Pont, hogy a külsősök tehetnek legkevésbé bármiről is, annyira semmi joguk nincs. Ha nincs elég áru és dolgozó, akkor mindig rajtuk csattan, hiába rendelt be túl kevés terméket és munkaerőt a vezetőség.
#1: De, rájuk van írva. Olyan szinten, hogy teljesen más színű pólót is viselnek.
Szeretem ezt a munkát, nem vagyok hajlandó máshova menni dolgozni! Helyén tudom kezelni. Csak kíváncsi vagyok a vásárlók lélektanára, hogy miért pont a külsősöket kell először csesztetni, miközben pont ők nem tehetnek semmiről se.
"Olyan szinten, hogy teljesen más színű pólót is viselnek."
🤣🤦
És a nem beavatottak honnan a fenéből tudják ezt, hogy a más színű póló mit jelent? Te észlény?! 👏🤷 Az egyszerű vásárló ezt nem tudja.
Magyarországon úgy látom, valamiféle zavar a legtöbb bolti dolgozó fejében. Legyek tekintettel arra, hogy lehet h nincs aprója, figyeljem, milyen színű póló van rajtuk és azt mit jelenthet, ne kérdezzek tőle, mert az ő dolga a pakolás, és én ezt hogyhogy nem tudom.
ezek közül szerinted nekem vásárlóként melyikhez van közöm? nem érdekel és nem is kell h érdekeljenek ezek, ott dolgozik, és pont, válaszoljon akkor ha kérdezek, másszon a kasszához, ha jövök pofavágás nélkül stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!