Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A hipermarketekben miért pont...

A hipermarketekben miért pont a külsős árufeltöltőket basztatják legjobban a vásárlók?

Figyelt kérdés

A hipermarketek saját dolgózit valamiért sokkal kevésbé zaklatják a vásárlók, mint a külsős dokgozókat. Miért van ez?

Pont, hogy a külsősök tehetnek legkevésbé bármiről is, annyira semmi joguk nincs. Ha nincs elég áru és dolgozó, akkor mindig rajtuk csattan, hiába rendelt be túl kevés terméket és munkaerőt a vezetőség.

szept. 19. 06:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert a boltokat havonta átpakolják hogy véletlenül sem találjál meg semmit. Nyilván vannak hülye vásárlók, én is voltam árufeltöltő, aki velem ordibált mert túl drágának találja a disznósajtot vagy nem volt kínálatban a kedvenc tésztája. De azt nem értem hogyha átpakolják a boltot és valaki megkérdezi hogy hol találhatóak pl. a tejtermékek annak miért nem lehet megmondani.
szept. 19. 09:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Mert nem mindig egyértelmű, ki a külsős árufeltöltő, illetve azt kérdezzük, ha úgy van, aki jelen van és elérhető.
szept. 21. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!