Irodai munkára manapság hogy lehet bekerülni?
#23, Mert csak 12 oras gyar meg arufeltolto es 8 oras iroda letezik igaz?
En gyarban egy muszakban 8 orazom, kenyelmesen ulve, sajat tempoban, es normal homerseklet egesz evben.
De 100 mas hely/munka van ami nem keszit ki, es megsem irodaban faj a hatad es szemed a napi 8 ora monitor bamulastol egyhelben.
Hat figyu, a 10-20 ev mar megvan... A hatam meg nem az emeles tette tonkre.
A munkam messze nem robotmunka kategoria szerencsere, semmi megerolteto nins benne, sot, az agyamat tobbet kell hasznaljam mint az izmaim. Ha egy kicsit jobban megeroltetem magam, 80% monitor elott ulnek. Nekem azert kell nemi mozgas is. Izlesek es pofonok.
Az eredeti kerdesedre, a semmitero diploma es szinten semmit sem ero szamitogepes tanfolyam onmagaban keves.
Tapasztalat es szerencse kell.
27-es! Az emberi test arra is termett, hogy levadássza a mamutot és nyersen a fogaival szétharapja. Próbáld meg ezt a fogaiddal valami más, még nem kihalt állaton :)
A mai kor emberének nem kell napi 12 órás fizikai munkát végeznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!