Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodai munkára manapság hogy...

Irodai munkára manapság hogy lehet bekerülni?

Figyelt kérdés
Igazából van egy semmitérő diplomám, nyelvvizsga, plusz elvégeztem egy pár hónapos számítógépes tanfolyamot. Küldözgettem önéletrajzokat és semmi.. Kell valami plusz végzettség ehhez, vagy mit csináljak?

nov. 28. 10:46
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
45%

#23, Mert csak 12 oras gyar meg arufeltolto es 8 oras iroda letezik igaz?

En gyarban egy muszakban 8 orazom, kenyelmesen ulve, sajat tempoban, es normal homerseklet egesz evben.

De 100 mas hely/munka van ami nem keszit ki, es megsem irodaban faj a hatad es szemed a napi 8 ora monitor bamulastol egyhelben.

nov. 29. 19:49
 32/35 A kérdező kommentje:
31# Azért ne hasonlítsunk már 8 óra fizikai robotmunkát egy irodai munkához, ami semmilyen fizikai energiabefektetést nem igényel. Ja és a fizikai munka nem most fog fájni, ne aggódj, hanem 10-20 év múlva és biztos lehetsz benne, hogy előbb-utóbb a tested, szervezeted bemondja az unalmast.. Akkor fogod majd megérezni a hatását, az egészségedre..
nov. 29. 19:55
 33/35 anonim ***** válasza:
Amúgy ez igaz, mindkét típusú munka egészségkárosító. Az irodában a hátad, nyakad, szemed fáj, fizikai munkában a derekad, lábad, esetleg karod, ha emelgetsz.
nov. 29. 20:00
 34/35 anonim ***** válasza:

Hat figyu, a 10-20 ev mar megvan... A hatam meg nem az emeles tette tonkre.

A munkam messze nem robotmunka kategoria szerencsere, semmi megerolteto nins benne, sot, az agyamat tobbet kell hasznaljam mint az izmaim. Ha egy kicsit jobban megeroltetem magam, 80% monitor elott ulnek. Nekem azert kell nemi mozgas is. Izlesek es pofonok.

Az eredeti kerdesedre, a semmitero diploma es szinten semmit sem ero szamitogepes tanfolyam onmagaban keves.

Tapasztalat es szerencse kell.

nov. 29. 20:19
 35/35 anonim ***** válasza:

27-es! Az emberi test arra is termett, hogy levadássza a mamutot és nyersen a fogaival szétharapja. Próbáld meg ezt a fogaiddal valami más, még nem kihalt állaton :)

A mai kor emberének nem kell napi 12 órás fizikai munkát végeznie.

nov. 30. 07:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!