Hogy lehet manapság mérnök gyakornoknak egy nagy multinacionális vállalathoz bekerülni? 21/f
Műszaki területen tanulok jelenleg gépészetet a BME-n, angolul németül felsőfokon beszélek, ezentúl van némi spanyoltudásom is.
Korábban dolgoztam már majdnem egy évet gyakornokként egy nagy cégnél, viszont jelenleg hiába jelentkezem gyakornoki pozíciókra a nagy cégekhez nem jeleznek vissza, vagy az interjú után, vagy a pályázást követően.
Milyen tippjeitek lennének számomra? Szeretnék egy jó gyakorlati helyet találni :D
#3-as: a "pár nap bent" az nem túlzottan home office...
Tesóm ahol dolgozik (szintén multi) múlt márciusban bezárták az irodát, igazgatói engedély kellett még ahhoz is, hogy a fiókjából hazahozza a kedvenc fülesét. Tavaly március óta a karbantartókon kívül senki nem járt az irodájukban.
Értem köszönöm a tapasztalataitokat!
Hol/hogyan kellene keresgélnem?
Mire kellene figyelnem a munkakereséskor?
Mióta nem jeleznek vissza? Egy haveromat volt hogy 1,5 évvel később keresték.😃
Egyébként van sok pozi ami mindig meg van hirdetve, ezért csak akkor keresnek ha van üresedés. De ahova én jelentkeztem pl oda már hónapok óta kerestek embert, ezért interjú után egy héttel már jeleztek is hogy felvettek.
Keresgélni meg én úgy keresgéltem, hogy 10 diákszövetkezetet elmentettem kedvencek közé és naponta nézegettem. Esetleg ha van csoporttársad/haverod aki dolgozik valahol, kérdezd meg hogy nincs e náluk hely.
2 hét épp. Gratulálok neked!
Rendben köszi a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!