Irodai munkára manapság hogy lehet bekerülni?
SSCben mindig keresnek ügyfélszolgálatost(telefonfelvevőt).
Amikor nem találok mást hozzájuk szoktam jelentkezni, elejére beírom, hogy jól beszélek angolul és tovább már nem is olvassák.
Fel szoktak hívni pár percre angolul beszélgetni letesztelni, aztán egy személyes interjú és meg is van a meló.
#11 vagyok
Le lehet pontozni, de akkor se mindegy hogy titkár(nő)nek, pénzügyi igazgatónak, vagy történésznek akar jelentkezni. Nyilván más elvárások vannak különböző állásokhoz.
#16: jaj, imádom az ilyen kérdezőket, akik csak a legprovokatívabb válaszra reagálnak...
Miközben voltak konstruktív megjegyzések és kérdések.
Itt most nem a megoldásokra kell koncentrálni hanem a problémára.
Az elvárt válasz: csókos ismeretség nélkül képtelenség.
Rokoni, haveri alapon.
A legtöbb helyen megfelelő végzettségük sincs. Pl nálunk a kormányablakban vannak olyanok akiknek érettségi sincs. Xy anyósa/felesége, és ott van. Sok a 18 éves kis pitsa is, akik azt se értik amit kérdezel tőlük. Na de azoknak is ugyanaz a vezetéknevük mint a többi dolgozónak. Családi vállalkozás..
Dolgoztam már olyan gyárban ahol a bérszámfejtést 1 könyvelő és 5 rokon csinálta ( rokonok; bolti eladó, érettségi végzettségűek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!