Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodai munkára manapság hogy...

Irodai munkára manapság hogy lehet bekerülni?

Figyelt kérdés
Igazából van egy semmitérő diplomám, nyelvvizsga, plusz elvégeztem egy pár hónapos számítógépes tanfolyamot. Küldözgettem önéletrajzokat és semmi.. Kell valami plusz végzettség ehhez, vagy mit csináljak?

nov. 28. 10:46
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
67%
Nyilván attól függ, milyen irodai munka pontosan.
nov. 28. 11:50
 12/35 anonim ***** válasza:
71%

SSCben mindig keresnek ügyfélszolgálatost(telefonfelvevőt).

Amikor nem találok mást hozzájuk szoktam jelentkezni, elejére beírom, hogy jól beszélek angolul és tovább már nem is olvassák.

Fel szoktak hívni pár percre angolul beszélgetni letesztelni, aztán egy személyes interjú és meg is van a meló.

nov. 28. 12:04
 13/35 anonim ***** válasza:
82%

#11 vagyok

Le lehet pontozni, de akkor se mindegy hogy titkár(nő)nek, pénzügyi igazgatónak, vagy történésznek akar jelentkezni. Nyilván más elvárások vannak különböző állásokhoz.

nov. 28. 12:40
 14/35 anonim ***** válasza:
89%
Egyszer találtam egy olyan irodai munkát, ahova nem kértek tapasztalatot, aztán ott megszereztem és már 9 évnyi van. Azóta ha jelentkezem irodai munkákra, olyan nincs, hogy sehova nem vesznek fel, max többre kell jelentkeznem. Pedig csak érettségim van. Budapesten élek.
nov. 28. 13:08
 15/35 anonim ***** válasza:
27%
Ha nincs ilyen végzettséged, akkor 5 év tapasztalattal tudsz még elhelyezkedni.... ha az sincs, akkor mehetsz a sorra a migráncsok csicskájának
nov. 28. 14:17
 16/35 A kérdező kommentje:
15# Rohadt jó..
nov. 28. 14:18
 17/35 A kérdező kommentje:
Miért ver engem az élet, meg Isten??! Miért??
nov. 28. 14:19
 18/35 anonim ***** válasza:
89%

#16: jaj, imádom az ilyen kérdezőket, akik csak a legprovokatívabb válaszra reagálnak...

Miközben voltak konstruktív megjegyzések és kérdések.

nov. 28. 17:32
 19/35 anonim ***** válasza:
67%

Itt most nem a megoldásokra kell koncentrálni hanem a problémára.

Az elvárt válasz: csókos ismeretség nélkül képtelenség.

nov. 28. 17:51
 20/35 anonim ***** válasza:
58%

Rokoni, haveri alapon.

A legtöbb helyen megfelelő végzettségük sincs. Pl nálunk a kormányablakban vannak olyanok akiknek érettségi sincs. Xy anyósa/felesége, és ott van. Sok a 18 éves kis pitsa is, akik azt se értik amit kérdezel tőlük. Na de azoknak is ugyanaz a vezetéknevük mint a többi dolgozónak. Családi vállalkozás..

Dolgoztam már olyan gyárban ahol a bérszámfejtést 1 könyvelő és 5 rokon csinálta ( rokonok; bolti eladó, érettségi végzettségűek).

nov. 29. 06:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!