Irodai munkára manapság hogy lehet bekerülni?
22. Nincs kényelmesebb az irodánál. 8 óra munka, kb 8-as kezdéssel, tehát nem kell nagyon korán kelni, még emberi időben haza is érsz. Nyáron légkondi, télen fűtés. Ülsz, nem fáradsz el fizikailag. Kevésbé is vagy átlagosan figyelve.
Nekem ez így teljesen jó.
"SEMMI kényelmes dolog nincs az ember életében, kedves 24-es, amiért később ne kellene aránytalanul nagy árat fizetni. "
SZERINTED!
"Az emberi test fizikai munkára, folyamatos igénybevételre termett"
SZERINTED!
24 vagyok.
Oké de el lehet menni sportolni munkaidő után, lehet aktív életet élni. Amúgy nekem a mostani munkám pörgős, de pl az előző olyan volt hogy pl nyári időszakban napi két órát dolgoztam, a többit végig neteztem. Nem unatkoztam. Az tényleg rossz, ha munkát kell imitálnod. De ezt pl ismerősöm a gyárban is megcsinálta, hogy direkt lassan dolgozott, hogy ne sózzanak rá még többet.
Fogadjuk el, hogy minden ember más. Én pl elvállaltam egyszer egy alkalmi munkát. 20 perc sétára volt a hely otthonról. Egész nap állnom kellett, két óránként kaptam 10 perc szünetet, ami kb egy mosdózásra volt elég, meg hogy válaszoljak az üzeneteimre. Olyan testrészeim fájtak, amiről azt sem tudtam, hogy léteznek. Nem viccelek, hazafelé kétszer kellett leülnöm, aztán amikor hazaértem, az előszobában dőltem ki a földön, apám jött oda, hogy mi történt :D Gondolom hozzá lehet szokni, csakhogy én nem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!