Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodai munkára manapság hogy...

Irodai munkára manapság hogy lehet bekerülni?

Figyelt kérdés
Igazából van egy semmitérő diplomám, nyelvvizsga, plusz elvégeztem egy pár hónapos számítógépes tanfolyamot. Küldözgettem önéletrajzokat és semmi.. Kell valami plusz végzettség ehhez, vagy mit csináljak?

nov. 28. 10:46
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Nekem valahogy sikerült de ne tudd meg milyen rossz volt. Aktákat keresgélni rendezgetni egy pókhálós pincében...azt hittem megőrülök
nov. 29. 13:16
 22/35 Senior Séf ***** válasza:
8%
Mi a ménkűnek akar mindenki irodában rohadni? Komolyan mondom, 40 éve inkább halőrnek mentem a friss jogi diplomámmal, csak ne nyomjanak be valami íróasztal mögé.
nov. 29. 15:16
 23/35 A kérdező kommentje:
22# Mert nem akarok három műszakban 12 órázni egy lélekölő gyárban, lélekölő munkát végezni, azért?? Vagy mert nem akarom, hogy kereskedelemben cseszegtessenek engem a kedves vásárlók?? Hmmm?????? Mit nem lehet ezen megérteni??!
nov. 29. 15:18
 24/35 anonim ***** válasza:

22. Nincs kényelmesebb az irodánál. 8 óra munka, kb 8-as kezdéssel, tehát nem kell nagyon korán kelni, még emberi időben haza is érsz. Nyáron légkondi, télen fűtés. Ülsz, nem fáradsz el fizikailag. Kevésbé is vagy átlagosan figyelve.

Nekem ez így teljesen jó.

nov. 29. 15:28
 25/35 anonim ***** válasza:
Pont ettől a kényelmességtől lehet kiégni...nálunk sokszor volt hogy nem volt munka...és úgy kellett csinálni mintha dolgoznál...én ezt nem bírom hogy ott üljek csak azért mert valahogy meg kell élni. Akkor már csinálok inkább valamit ami jobban én vagyok
nov. 29. 19:03
 26/35 anonim ***** válasza:
Konkrétan úgy éreztem magam ott a pókhálós pincében, mint egy csinovnyik. Gogol köpönyege jutott eszembe közben mikor ott dolgoztam. A sztorira nem emlékeztem pontosan csak arra hogy bemutatta hogy milyen lélektelen és sivár a hivatali munka. Lehet el kellene olvasnom újra.
nov. 29. 19:10
 27/35 Senior Séf ***** válasza:
SEMMI kényelmes dolog nincs az ember életében, kedves 24-es, amiért később ne kellene aránytalanul nagy árat fizetni. Az emberi test fizikai munkára, folyamatos igénybevételre termett.
nov. 29. 19:14
 28/35 A kérdező kommentje:

"SEMMI kényelmes dolog nincs az ember életében, kedves 24-es, amiért később ne kellene aránytalanul nagy árat fizetni. "

SZERINTED!

"Az emberi test fizikai munkára, folyamatos igénybevételre termett"

SZERINTED!

nov. 29. 19:22
 29/35 anonim ***** válasza:

24 vagyok.

Oké de el lehet menni sportolni munkaidő után, lehet aktív életet élni. Amúgy nekem a mostani munkám pörgős, de pl az előző olyan volt hogy pl nyári időszakban napi két órát dolgoztam, a többit végig neteztem. Nem unatkoztam. Az tényleg rossz, ha munkát kell imitálnod. De ezt pl ismerősöm a gyárban is megcsinálta, hogy direkt lassan dolgozott, hogy ne sózzanak rá még többet.

Fogadjuk el, hogy minden ember más. Én pl elvállaltam egyszer egy alkalmi munkát. 20 perc sétára volt a hely otthonról. Egész nap állnom kellett, két óránként kaptam 10 perc szünetet, ami kb egy mosdózásra volt elég, meg hogy válaszoljak az üzeneteimre. Olyan testrészeim fájtak, amiről azt sem tudtam, hogy léteznek. Nem viccelek, hazafelé kétszer kellett leülnöm, aztán amikor hazaértem, az előszobában dőltem ki a földön, apám jött oda, hogy mi történt :D Gondolom hozzá lehet szokni, csakhogy én nem akarok.

nov. 29. 19:37
 30/35 anonim ***** válasza:
Az a rossz benne hogy nem érzed azt hogy bármivel is jobb lenne a világ. Én még hiszek a mesékben meg a jó dolgokban. Nem akarom megváltani a világot de rengeteg időt töltesz a munkahelyeden. Szóval akkor már miért ne csinálnál olyasmit amit szeretsz és van értelme? Én most segédápolónak fogok állni pár hónapra.
nov. 29. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!