Mièrt lett divat szidni a kormányt?
Te egy fideszes politikus vagy? Nem lepődnék meg.
Mindig másra hárítjátok a felelősséget.
Karácsony még egy hónap… (amúgy én személy szerint utálom is, eszem ágában nincs csicsázni miatta a házat)
Ünneptől függetlenül van véleményem a kormányról (meg mindenféle dologról), elég vicces hogy már nem tudod mivel védeni őket, ezért előhúzod a ✨szeretetünnepe✨ kártyát. :D
Nem, a politikát utálom, nem érdekel. A saját életemmel foglalkozom, abból hozom ki a maximumot, nem érdekel, hogy külföldön ezzel a munkámmal legalább a dupláját is kereshetném, és az életemből igyekszem száműzni a panaszkodást (ajánlom sokak figyelmébe az alábbi könyvet: [link] Semmi értelme a panaszkodásnak, a hisztinek. Az adott dolgokhoz kell alkalmazkodni, mert csak az marad életben, aki képes a változásra és képes alkalmazkodni hiszti nélkül.
Ha valami nem tetszik az életemben, változtatok rajta. De nem fogok hisztizni azért, mert pl. a paprika kb. 2.5-szerese, mint mondjuk 5 éve.
Azzal a paprika ára nem fog visszacsökkenni, ha minden egyes nap azt hajtogatom, hogy de drága, de drága ez a paprika...
Egyébként meg pont te/ti hárítjátok a felelősséget, minden a kormány hibája, ti szentek, sérthetetlenek és hibátlanok vagytok.
Persze, mindenki hü lye, csak te vagy helikopter. 🥱
Abban, biztos, hogy másabb vagyok tőletek, hogy én nem panaszkodom veletek ellentétben, mert tudom, hogy amin én nem tudok változtatni, mert tőlem független, azon minek húzzam fel magam? Elfogadom, hogy van és kész. Lapozok tovább. Az árak nem fognak lejjebb menni akkor se, ha minden egyes nap hőbörgök és elégedetlenkedek emiatt, ezzel csak az én mentális állapotomat tenném tönkre. Inkább választom a boldog életet és szerintem boldogabb is vagyok, már annyival is, hogy nem panaszkodom. :)
"De még mindig ott tartunk, hogy csak rajtad múlik, hogy a kialakult helyzethez hogyan reagálsz, mit hozol ki az adott helyzetből!"
Még mindig ott tartunk, hogy te az érem egyik oldalával akarod igazolni, hogy az érem másik oldala nem is létezik.
Nyilván bizonyos szintig rajtad múlnak a dolgok. Másik oldalról meg valahogy a politikusok gyerekei olyan magániskolákba járnak, ahova eleve több millió Forint csak a beugró, eleve csak ajánlással kerülhet be a gyereked, eleve a legjobb tanárok készítik fel őket az életre és nem Rikárdókkal ülnek egy alulfizetett, motiválatlan tanár óráján a fűtetlen állami iskolában.
"Hőböröghetsz, verheted a feneked a földhöz, hogy miért ilyen alacsonyak a bérek és miért ilyen drága minden..."
Megint hazudsz, azért, hogy lealacsonyíthass mint vitapartnert.
De ismétlem magam: Jogos kritika megfogalmazása nem "hőbörgés".
"Örülj, hogy van mit enned, a hajléktalannak pl. semmilye sincs."
Értem. Szóval továbbra is ott tartunk, hogy az én életemért magam felelek, de ha ennek ellenére másoknak köszönhetően romlik az életszínvonalam akkor örüljek neki, mert romolhatna még ettől jobban is.
Hagy idézzem a korábbi megnyilvánulásodat:
"Igencsak szar életed lehet, bocsi, ha te úgy élsz, hogy folyton hasonlítgatsz."
Tehát ha én az életszínvonalamat egy jobb életszínvonalhoz hasonlítom, akkor az a reakciód hogy szar életem van. És hogy képzelem azt, hogy többre merek vágyni.
Majd elkezdesz a hajléktalanokkal példálózni és hozzájuk hasonlítgatni. Hogy téged idézzelek: Igencsak szar életed lehet, bocsi, ha te úgy élsz, hogy folyton hasonlítgatsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!