Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mièrt lett divat szidni a...

Mièrt lett divat szidni a kormányt?

Figyelt kérdés
Nagyon sok ismerősöm, csak azt viszi, hogy ki kell menni külföldre. Igazából egy érettségivel ott is csak mosogatni veszik fel őket. Jóformán örülhetnek, ha nettó 1500 eurót megkapnak pl.: Ausztriában. Én 2 év tapasztalattal diplomával Pesten megkeresek bruttó 750 ezret + cafeteria és karácsonykor bónusz pènz. Ehhez pedig nem kellett elhagynom az orszàgot, heti 3 nap home officeba vagyok, kinek éri meg kimenni, akkor külföldre, azoknak akik nem tanultak?

nov. 26. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
100%
"de te, ezzel nem tudsz mit kezdeni" Én valóban nem, hiszen bőven meg van a magam baja. De azzal igen, hogy megszavazunk egy olyan kormányt akiket talán érdekel is a kiszolgáltattok emberek sorsa....
nov. 27. 12:47
 52/79 anonim ***** válasza:
0%

Megfogalmazol valamit és ha órákon, vagy napokon keresztül ezen kattogsz, és panaszkodsz, az már hőbörgés. A probléma úgysem lesz megoldva, mert vannak dolgok, amikre nincs ráhatásod, akkor minek időt és energiát pazarolni rá? Azzal foglalkozz, hogy ami megadatott, abból hozd ki számodra a legmegfelelőbbet.

nov. 27. 12:50
 53/79 anonim ***** válasza:
Egy kormánynak normál esetben valóban az embereket és az ő érdekeiket kellene szolgálnia. Amennyiben ez tényleg így lenne, akkor nem kapnának ennyi vélt vagy valós kritikát. Ehelyett folyamatosan saját érdekeiket nézik és a saját zsebüket tömik. Ha ez nem így lenne, akkor nem lenne ekkora társadalmi megosztottság. De valamilyen szinten azokat is "megértem, akik ennyi év alatt lassan, de biztosan megszokták a biztos sz@rt.
nov. 27. 12:52
 54/79 anonim ***** válasza:
Azért nincs egyenlőre ráhatásunk, mert még nem vagyunk elegen. MÉG.....
nov. 27. 12:56
 55/79 anonim ***** válasza:
100%

Azt arra írtam, hogy azon nem segít az egészségtudatos életmód. Egészségügyre, mentősökre szükség van. Nem csak az egyén saját felelőssége az eü állapota.

nov. 27. 12:57
 56/79 anonim ***** válasza:

“ Ha egy adott munkakörhöz nem kell doktorált kutatói végzettség”

De, kell.

nov. 27. 12:58
 57/79 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Nem divatból szidják az emberek a kormányt, hanem azért mert szétlopták ezt az országot.

Te nem hallottál még arról, hogy Mészáros és Tiborcz mit művel?

Európa legkorruptabb politikusaiból áll a kormányunk.

Nem érdekli őket a kórházak és betegek sorsa, lezüllesztették az oktatást, a gazdaság mélyponton, miért van rajtad szemellenző, és miért nem látod ezeket?

nov. 27. 13:20
 58/79 anonim ***** válasza:
100%
57-es! Egyébként én tényleg nem tudom, hogy valóban nem látják vagy nem akarják látni. Nehéz kérdés tudom.
nov. 27. 13:22
 59/79 anonim ***** válasza:
77%

"Megfogalmazol valamit és ha órákon, vagy napokon keresztül ezen kattogsz, és panaszkodsz, az már hőbörgés"

Ez csak a te agyszüleményed amit csak azért találsz ki, hogy érvek helyett lealacsonyítsd a vitapartnered. Szomorú.

Mivel az ember napi szinten találkozik az Európai szinten kiemelkedően korrupt rendszer tevékenységével, így érthető, hogy az emberek egyre többször elégedetlenek is.

nov. 27. 13:54
 60/79 anonim ***** válasza:
0%

De még mindig ott tartunk, hogy csak rajtad múlik, hogy a kialakult helyzethez hogyan reagálsz, mit hozol ki az adott helyzetből! Hőböröghetsz, verheted a feneked a földhöz, hogy miért ilyen alacsonyak a bérek és miért ilyen drága minden...és, ezzel az elégedetlenséggel megoldódik a te problémád holnap? Nem, még mindig nem. Holnap is ugyanolyan drága lesz az élelmiszer, mint ma, csak az nem mindegy, hogy hogyan viszonyulsz ehhez. Örülj, hogy van mit enned, a hajléktalannak pl. semmilye sincs.

Felőlem minden egyes nap panaszkodhattok, hőböröghettek, elégedetlenkedhettek, a ti életetek. De mint írtam, az erre fordított időtöket és energiátokat másra is fordíthatnátok.

nov. 27. 14:15
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!