Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mièrt lett divat szidni a...

Mièrt lett divat szidni a kormányt?

Figyelt kérdés
Nagyon sok ismerősöm, csak azt viszi, hogy ki kell menni külföldre. Igazából egy érettségivel ott is csak mosogatni veszik fel őket. Jóformán örülhetnek, ha nettó 1500 eurót megkapnak pl.: Ausztriában. Én 2 év tapasztalattal diplomával Pesten megkeresek bruttó 750 ezret + cafeteria és karácsonykor bónusz pènz. Ehhez pedig nem kellett elhagynom az orszàgot, heti 3 nap home officeba vagyok, kinek éri meg kimenni, akkor külföldre, azoknak akik nem tanultak?

ma 15:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Szerinted miért?
ma 15:40
 2/10 Fragments of Fantasy ***** válasza:
84%

Igazából én inkább azt nem értem, hogy egy felnőtt ember aki nem súlyosan értelmifogyatékos (és persze nem anyagi érdeke) hogy képes NEM szidni.

"Én 2 év tapasztalattal diplomával Pesten megkeresek bruttó 750 ezret "

Igen, külföldön meg ugyan ezzel a munkával megkeresnél Bruttó 1.750 ezret. ^^

De az ami a bérek terén van csak a jéghegy csúcsa.. vannak ettől sokkal rosszabb dolgok is.

ma 15:44
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Ott a pont kettes! Ez ütött mint a zárlatos hilti! 😅
ma 15:45
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Tök értelmetlen az összehasonlítás mert az ausztriai "mosogatást" hasonlítod össze a diplomás munkával. Nézd azt is, hogy amíg te kapod a szaros BRUTTÓ :D:D:D 750 ezredet, addig egy osztrák ugyanazzal a munkával megkeres nettó 3-4 ezer Eurót.
ma 15:47
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk alapvetően szidnak minden kormányt, de ez a mostani a legrosszabb mind közül. Erős kétségeim vannak, hogy leváltható-e ez a társaság.
ma 15:48
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem arról van szó, hogy divat lett szidni, hanem most ébredeznek azok, akik eddig nem látták át, mennyi inkompetens, buta, tehetségtelen, megfelelő tudás nélküli emberrel vannak feltöltve a kormányközeli pozíciók, a parlamentről nem is beszélve. És akik végre felfogták, mennyire egy bizonyos szinten alulira sikeredett az országot zülleszteni, végre hangot is adnak a jogos elégedetlenségüknek, frusztráltságuknak.
ma 15:55
 7/10 anonim ***** válasza:
80%

“ örülhetnek, ha nettó 1500 eurót megkapnak pl.: Ausztriában”

Én pl diplomával nem keresek ennyit Pesten. Hozzáteszem, közszférában, szóval az én fizumról CSAK a kormány tehet, senki más. Szóval ki mást szidnék? :D

8/10 Fragments of Fantasy ***** válasza:
85%

Azt azért remélem belátja mindenki, hogy egy előnye van ennek a korrupt és gyűlölet keltő kormánynak..

Szerintem ennyire még soha nem volt nyilvánvaló, hogy mennyire mocskos módon ostoba a társadalom.. álszent, buta, megvezethető, agyhalott emberekkel van tele a fél ország. Olyanokkal akik nem tudnak egy értelmes mondatott elbüfögni, vagy nem tudnak egy adott információt tovább gondolni.

Ezek sokkal szomorúbb dolgok..

9/10 Kólauborkával ***** válasza:
78%

Itt a probléma az, hogy szétbarmolja az országot.

Keleti fizetések, miközben nyugati árak vannak. És persze, van aki jól keres, a spanok. Minden lehúznak, beszámláznak minimum 4x-es szorzóval és akkor amit kiadnak a kezükből azzal igazából bíróságra illene menni. Nézd meg a 4-es metrót. Én tökre örülök, hogy van, de majd nézz körül tavasszal, nincs 10éves és valahol ázik minden rohadt megálló. Ez a minőségi munka drágábban, mintha ide hívunk angliai szakembereket, akik negyed ennyi idő alatt megépítik…

És ez csak egy apróság… ódákat lehetne írni arról ami itt folyik, és én mélyebben nem is foglalkozom a témával, csak belefutok mindig az elbszott dolgokba.

ma 15:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Én ennél jobban keresek, több HO-val juniorként. Viszont ettől még szidom a kormányt. Attól, hogy nekem személy szerint jó/jobb, mint másnak, az nem jelenti, hogy a társadalomnak is jó valami, vagy hogy hosszabb távon is jó lesz (pl ha lesz gyerekem és iskolába szeretném járatni, vagy megöregednek a szüleim stb)

A pénz/munka nem minden. És pláne nem egyéni szinten kell ezt nézni.

ma 16:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!