Bocsánatot kellene kérnem a főnöktől, amiért tiszteletlenül beszéltem vele?
Csütörtök éjszaka, 00:35kor felhívott azért, hogy majd másnap ne felejtsem el kivinni a kukát, mert aznap szállítják a szemetet. Szokásos módon, akkor épp aludtam, és félálomban ráförmedtem, hogy: B+, ezért hívsz éjszaka?! Majd elnézést kért, és azt mondta, hogy a messenger azt jelezte, hogy online vagyok, és nem gondolta, hogy már alszom. Ennyi volt az egész beszélgetés, kb 15 másodpercig tartott. Majd másnap a munkában láttam rajta, hogy sértve érzi magát, egész nap mogorván viselkedett, pedig amúgy jófej.
Tudom, bunkó voltam, hogy baszdmeggel kezdtem a párbeszédet, utólag én is belátom, csak rosszúl tolerálom, ha alvás vagy evés közben megzavarnak.
Hát mondjuk értelmes ember beallitja úgy a telefont, hogy éjjel vagy amikor amúgy alszik, ne zavarj az, akinek a hivasa nem életbevágó. Engem így pl nem tudná éjjel felhívni a főnököm.
Amúgy igen, illene elnézést kérni. A főnököd már megtette
"Tudom, bunkó voltam, hogy baszdmeggel kezdtem a párbeszédet, utólag én is belátom, csak rosszúl tolerálom, ha alvás vagy evés közben megzavarnak."
Ezt így elmondhatod neki,viszont a telefont kapcsold ki vagy némítsd le,amikor alszol.Meggondolatlan volt a főnök,az ember nem fülesbagoly, senkit nem hívogatunk éjjel,akkor sem,ha online-t jelez a messenger.
Hát én nem kérnék bocsánatot az hótziher!
Felébreszthet a bunkó paraszt, de én utána órákig nem tudok visszaaludni. Különben sincs joga munkaidőn kívül zaklatni.
Szerintem megérdemelte a főnököd, hogy beszóltál neki.
Igen nem ártana ha nem akartok későbbi konfliktust.
Néha kiakadok és leordítom főnök fejét.
Pár napra rá mindig bocsánatot kérek és külön megkérem, hogy többet ne hívjon szabadnapon, max sms-t küldjön de azzal sem fogok foglalkozni csak következő munkanap kezdéskor.
Okostelón be lehet állítani, hogy estétől reggelig ne csörögjön és minden este magától lenémul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!