Mit tehetnék, ha egy munkahelyen se bírok ott maradni az első tiszteletlen szó után? Annyi ideig voltam megalkuvó, hogy most meg az önérzetem megnőtt.
Hogyhogy, csicska munkakörben dolgozóknak nem jár a tisztelet? Mit értesz csicska alatt, olyan munkakört, ahová alacsonyabb iskolázottsággal vesznek fel embereket, takarító, segédmunkás, mosogató? Ezeknek az embereknek miért nem jár tisztelet? Vagy nem jól értelek?
A tiszteletre én azért formálok jogot, mert én is tisztelettel beszéltem a kollégáimmal.
Igen, mostanában az első nem megfelelő mondat után jelzek, szerintem EMK-val, a saját érzéseimet hangsúlyozva. Ettől még nem szeretik. Az eddigiekért nem volt kár, alkalmi munkák voltak, ahol amúgy se akartam sokáig maradni (igen, csicska munkakörök), illetve máshol még az első héten történt, tehát bőven próbaidő alatt. Erre elküldtek, ami akkor OK volt nekem, utólag már fáj, hogy ez az ő döntésük volt, nem az enyém. Holott tudom, hogy jogos volt jeleznem, mert volt mit.
Ugyanitt kérdés, van olyan munkahelyi környezet, ahol senki nem szól tiszteletlenül a másik emberhez?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!