Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tehetnék, ha egy munkahely...

Mit tehetnék, ha egy munkahelyen se bírok ott maradni az első tiszteletlen szó után? Annyi ideig voltam megalkuvó, hogy most meg az önérzetem megnőtt.

Figyelt kérdés
Jelzem, hogy ez így nekem nem oké. Ezek után ők se ragaszkodnak hozzám általában. Ez mindig a munkaviszony kezdetén történik, az első napokban.
2023. jún. 21. 08:00
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
11: olyanokat tudok mondani, amik velem megtörténtek és én tiszteletlennek éreztem. A te definíciódat szívesen meghallgatnám, hátha nálam ügyesebben össze tudod foglalni. Vagy arra akartál utalni, hogy nem létezik ilyen definíció? Lehet.
2023. jún. 21. 09:18
 12/19 anonim ***** válasza:
47%
értjük, hisztis kis görcs vagy, aki nem hajlandó felnőni. nem baj, gondolom anyuci nem bánja, ha még negyvenévesen is nála vendégeskedsz majd.
2023. jún. 21. 10:47
 13/19 anonim ***** válasza:
61%
#12 Értjük, szolgalelkű kis görcs vagy, aki hajlandó a mérgező környezetébe hosszú évek alatt belebetegedni. Nem baj, a pszichológusod és a gyógyszerészed nem bánja, ha életed végéig költöd a pénzedet náluk.
2023. jún. 21. 11:06
 14/19 A kérdező kommentje:
Már nem vagyok fiatal. Nem a szüleim pénzéből élek, megkeresem, amire szükségem van. Fent csak kérdést tettem fel, a legjobbat akarom kihozni az életemből és a lehetőségeimből.
2023. jún. 21. 11:55
 15/19 anonim ***** válasza:
58%

nem. csak felnőtt ember, aki felfogja, hogy mindenkinek lehetnek rossz napjai, és nem szalad el bőgve az első negatív megjegyzés után, hogy brühühü, nem mindenki tart olyan tökéletes kisbabának mint anyuci... mondjuk gondolom van annyi gyár az országban, meg úgyse számítasz olyan szinten, hogy megjegyezzék a kényes fejed vagy hogy ne vegyenek vissza, ha körbeturnéztad az országot.

a mérgező környezet meg a hisztizve elrohanok, mert valaki nem nyalta ki a kis seggem azért nagyon nem ugyanaz.

2023. jún. 21. 12:41
 16/19 anonim ***** válasza:
81%
#15 Az se ugyanaz, hogy nem nyalják ki a segged, amit senki nem kifogásolt vs. ok nélkül bunkóznak veled. És aki csak egyszer is bunkózik, lekezelően beszól, annak nem rossz napja van (ennyi erővel mindenkinek vannak rossz napjai, mégse szoktak taplóskodni), hanem eleve egy tuskó, akiről az értelmesebbje egyből levágja, hogy ettől max. csak rosszabb várható a későbbiekben, ha már az elején, ismeretlenül is ilyen, jobb meg semmiképp se. És hogy egy tuskó tiszteletét ki kéne érdemelni/várni az meg az év vicce, ilyet csak az mond, aki épp ő várja el, hogy egy új nyalja az ő seggét, mert anélkül mit képzel, hogy "csak úgy a semmire" alapvető tiszteletteljes bánásmódot vár el tőle..
2023. jún. 21. 13:02
 17/19 Micimacko67 ***** válasza:
77%
Kérdező, az hogy te mit érzel (velem megtörténtek és én tiszteletlennek éreztem.) tiszteletlennek az egy dolog! Egyetlen munkahelyen sem tudhatják, hogy korábban téged mivel és hogyan frusztráltak!
2023. jún. 21. 13:31
 18/19 anonim ***** válasza:
16-17: Azért van egy alap normális stílus, ami elvárható egy munkahelyen, mégha valami hibára figyelmeztetik is az embert. Különbség van aközött, hogy jogosan szólnak valamiért, vagy pedig kötözködni akarnak, és vulgár stílusban, kiabálva szidalmaznak. Nyilván nem kell mézesmázos, pátyolgatós hangnemben beszélni, de az alap tiszteletet meg kell adni.
2023. jún. 21. 14:00
 19/19 anonim ***** válasza:

"Ti milyen kollégák, főnökök vagytok, tisztelettel szóltok mindig mindenkihez?"

Igen. Először. Még másodjára is. Harmadjára is sikerülni szokott. De mikor negyedjére kell valamiért szólnom, negyedjére már úgy szoktam, hogy ne csak a szódás, de a lova is megértse...

2023. jún. 26. 14:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!