Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bocsánatot kellene kérnem a...

Bocsánatot kellene kérnem a főnöktől, amiért tiszteletlenül beszéltem vele?

Figyelt kérdés

Csütörtök éjszaka, 00:35kor felhívott azért, hogy majd másnap ne felejtsem el kivinni a kukát, mert aznap szállítják a szemetet. Szokásos módon, akkor épp aludtam, és félálomban ráförmedtem, hogy: B+, ezért hívsz éjszaka?! Majd elnézést kért, és azt mondta, hogy a messenger azt jelezte, hogy online vagyok, és nem gondolta, hogy már alszom. Ennyi volt az egész beszélgetés, kb 15 másodpercig tartott. Majd másnap a munkában láttam rajta, hogy sértve érzi magát, egész nap mogorván viselkedett, pedig amúgy jófej.

Tudom, bunkó voltam, hogy baszdmeggel kezdtem a párbeszédet, utólag én is belátom, csak rosszúl tolerálom, ha alvás vagy evés közben megzavarnak.

ma 04:20
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Kérj tőle bocsánatot! Ha alapvetően rendes, akkor te voltál vele bunkó.

Azt is mondd meg neki hogy miért tetted és mi a célszerű ilyenkor.

ma 04:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet senkit éjszaka hivogatni, ez az egész rossz tendenciákra utal. Ezt sms-ben is megírhatta volna, ha céges email nincs is…
ma 05:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan fakadtál ki, nincs joga abban az órában hívogatni, igazad van!

Az hogy milyen következménye lesz nem tudni, ha rosszindulatú, bármi, de akkor az úgyis bekövetkezett volna.

Semmi joga ejjel zaklatni!

Akár írhatott is volna a messengeren!

ma 05:39
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Persze, kérj elnézést, ahogy ő is tette.
ma 05:39
 5/6 anonim ***** válasza:
A 2 essel értek egyet, hogy ez az egész rossz fele hajlik, tiszteletlenség, lehajszolás es csicskáztatás irányába
ma 05:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ő is fáradt volt reggel, ezért volt mogorva. Hiszen ő sem aludt 00:35-kor, és lehet, hogy még utána is. Nem volt joga ekkor hívni egyébként, kivéve ha ég a ház (nem égett). Elég lett volna, ha bepötyög egy üzenetet. Lehet, hogy még én is beszólnék a főnökömnek ilyenkor, pedig messze nem ilyen a kapcsolatunk.

Mindamellett érdemes bocsánatot kérni mint ember az embertől, beszélgetni az esetről és megállapodni, hogy milyen határok vannak köztünk.

ma 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!