Ha a beosztottad a főnöködnek jelent rólad, hogy magát jobb színben tüntesse fel azzal mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Feddhetetlen vagyok úgyhogy csak picsog. Férfiakról van szó. Én is az vagyok. Az a baj a főnököm meghallgatja és még le se állítja.nov. 20. 16:55
1/9 anonim válasza:
Ha a fönök szerint értelmetlen, amit mond rólad, akkor miért foglalkozol a dologgal?
Ha jogos, akkor inkább nézz magadba.
Az meg a fönök dolga, hogy meghallgatja-e a panaszokat vagy sem, utána el tudja dönteni, mi az, amivel érdemes foglalkozni.
2/9 anonim válasza:
Ha a főnök partner abban, hogy két szintről lejjebbről valaki a közvetlen felettesén köszörülje a nyelvét (akkor viszont kérdés vajon honnan tudod ezt ilyen mélységig), akkor igazából nincs mit tenni.
Nyilván rövid távon lekaphatod a 10 körméről a beosztottad (vérmérséklet függő mértékben), vagy kirúghatod. De a főnök ilyen jellemhibájával nem tudsz mit kezdeni.
Én szépen elkezdenék nézelődni másfelé, ha annyira jó vagyok, úgyis találok legalább ilyen jó állást.
3/9 A kérdező kommentje:
A főnök eléggé konfliktus kerülő és azt mondja a dolgozóknak amit hallani akarnak. Lehet hogy tényleg nem kéne foglalkoznom vele. Azt sérelmezte hogy én elmegyek ide-oda (megtehetem) meg hogy ellenőriztem hogy mennyit dolgozik.. Érdekes vil@gban élünk szerintem ha a dolgozót ez felháborítja. Pláne, hogy egy órán át netezett munka helyett.
nov. 20. 18:01
4/9 anonim válasza:
#3: Ja, hát akkor egyszerű. Te ne lógj és várd el a beosztottaktól is ugyanezt. Ha rossz példát mutatsz igazából nincs nagyon mit kifogásolni
5/9 A kérdező kommentje:
Ezt nem úgy kell érteni, hogy lógok. Okkal megyek ide-oda munka ügyben. Csak ezt nem tudják mert nem tartozik rájuk.
nov. 20. 18:13
6/9 anonim válasza:
#5: akkor mégis mit vársz? Ők azt látják, hogy te elmászkálsz munkaidőben. Az se jó vezetői attitűd, hogy lenyomjuk a beosztottakat, és sötétségben tartjuk őket.
7/9 A kérdező kommentje:
Én se kérdezem meg a főnököt hogy hova megy, ne vicceljünk már 😁
nov. 20. 19:31
8/9 anonim válasza:
Van nálunk egy ehhez hasonló kaliberű Szent Fazék: önmaga karikatúrája lényegében. Ne foglalkozz vele, csak önmagát járatja le.
9/9 anonim válasza:
Ha a fönököd nem jön utánnad, hogy beszélni akar veled, sz@rj rá. Vagy nem érdekli, vagy már kiismerte a kollégád vagy te nem érdekled öt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!