Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki már váltott munkát, és...

Aki már váltott munkát, és sokkal jobban érezte magát ezután, az konkrétan honnan hova váltott?

Figyelt kérdés

#Jobb a melóm
okt. 6. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Neked is a vasárnap este, ugye? 😅

Hallod, én a lelkemet eladnám...

Nekem nincs olyan munka, amivel én megbékélek.

"s nem oly becses az irhám,

hogy érett fővel szótlanul kibirnám, ha nem vagyok szabad!"

(József Attila)

Kitartás! Remélem neked sikerül olyat találni amit szeretsz!

okt. 6. 19:31
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Multis irodai munkából lettem IT területek vállalkozó.
okt. 6. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért annyira nem lennék, de...

Egy multi céget hagytam ott, mert semmi előrelépés nem volt, egyórás ebédszünetet írtak elő, alig volt szabadidőm, és simán elvárták, én legyek rugalmas, ha az amerikai kollégáknak valakit el kell érniük, ergo túlórázzak. De a legrosszabb a főnök volt, aki mindig a hibáimat emelte ki, szóvá tette, ha negatívan álltam valamihez, miközben ő az egész csapat előtt megalázott, szememre vetette, hogy nem vagyok elég proaktív, miközben minden javaslatomat félresöpörtek.

Innen, BI analyst pozícióból mentem át adattárház szervezői pozícióba. Aki ért hozzá, az tudja, hogy ez egy jóval kevésbé összetett munka, sokkal kevésbé látok rá egyes üzleti folyamatokra. Cserébe viszont kaptam egy főnőköt, aki tisztelt, rugalmas időbeosztást, nyugodt munkakörnyezetet. Végül kiderült, hogy ebben a pozícióban is van bőven szakmai kihívás, és nem gátoltak felesleges kötöttségek (pl. BI analystként teljesen érthetetlen módon még SELECT jogosultságot sem kaptam olyan táblákhoz, amelyek a munkámhoz kellettek).

Szóval megérte váltani.

okt. 6. 19:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak munkahejet váltottam, ugyanaz a munka, de nem mérgező a légkör és a főnökség és többet keresek
okt. 6. 21:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyik a helyrol a masikra de par ev mulva ugyanolyan szar lett minden mint volt
okt. 7. 06:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
U ba***szki helyet pedig aláhúzta
okt. 7. 09:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Eddig minden váltásom jól sült el. Volt olyan egyszer, hogy munkakört is váltottam, az pl. életem legjobb döntésének bizonyult, mert azóta is abban dolgozom, jobbak a lehetőségek, a fizetés, a megbecsültség. De váltottam nagyon toxikus légkörű munkahelyről home office-ra (ez régen volt, 11-12 éve), ahol szintén szar volt a légkör, de otthonról azért ez nem hatott meg annyira. Innen, mikor lecserélődött a vezetőség és teljesen elcsesztek mindent, szabadúszó lettem pár évre, az is nagyon jó volt, mert jól is ment, a függetlenséget is szerettem. Kicsit több mint 1 éve megint alkalmazott lettem (aminek a fő oka a kata bedarálása volt, így már túl sok melóval jött csak ki a matek), ezt most azért élem meg jól, mert az ügyfélszerzés, ügyfelekkel való foglalkozás, cashflow terhe lekerült rólam, sokkal kevesebb a stressz, ráadásul végre olyan cégnél vagyok, ahol jó a légkör és többnyire olyan emberekkel dolgozom, akik értenek is ahhoz, amit csinálnak. Ja, és full home office még mindig.
okt. 7. 12:27
 8/9 Metionin ***** válasza:
90%
Közoktatásból multihoz, ég és föld minden tekintetben, az utóbbi javára.
okt. 7. 13:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

14 év sziftverfejlesztő napi 8 óra robot kb.

Most kicsit kevesebbet keresek de a magam ura vagyok és nem ülök egész nap, meguntam...

Most 7 éve masszőr vagyok plusz elvállalok időnként beugrós munka vagy házilag ami népi nyelven számítástechnika..ezen belül több minden.

okt. 7. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!