Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek, hogy jobb legyen...

Mit tegyek, hogy jobb legyen a munkatársammal a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Egy helyen dolgozom a munkatársammal egy nagy cégnél. Több éve ismerem, egészen idáig jóban voltunk. Ő később jött, segítettem neki betanulni, ha kérdése volt, mindig válaszoltam. Egy hónapja jött egy új kolléga, aki elkezdte terjeszteni, hogy a munkatársam alkoholista. Tőlem is kérdezősködött ez ügyben. Egyszer a munkatársamnak bizalmasan elmondtam mindezt. Akkor még nem volt semmi baj. Utána azt tapasztalom, hogy flegmáskodik, nem akar beszélni se velem. Megkérdeztem mi a gond. Azt válaszolta, hogy számomkérte az új kollégát, aki mindent letagadott. Kérdeztem hogy kinek hiszel, annak aki csak egy hónapja van itt, vagy nekem, akit több éve ismer. Azt felelte, hogy már nem tudja kinek higgyen. Azóta a főnököm előtt is folyamatosan ekéz, mert olyanokat hallottam vissza a főnökömtől, amiket a munkatársamnak évekkel ezelőtt mondtam róla. A főnökömnek szóltam, hogy ne higgyen el mindent amit hall, mert a munkatársam most haragból mond rám mindent. Azt mindta őt ez nem érdekli, oldjuk meg egymás közt ahogy tudjuk. Igen, de hogyan, ha szóba se áll velem? Vagy én kérjek bocsánatot, mikor nem ártottam neki? Szerintetek mi a megoldás?

nov. 15. 11:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem hanyagold!

Ez az ember sose volt a barátod, kígyót melengettél a kebleden, ennyi!

Máskor légy óvatosabb kibe bízol. Munkahelyen senkibe!

nov. 15. 11:44
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Fura a történetben, hogy jön egy új ember és egyből elkezdi terjeszteni egy ott dolgozóról, hogy alkoholista. Én sem hinném el, hogy ez történt. Ha meg ez történt volna, biztos, hogy nem mondanám el a munkatársamnak. Mi értelme volt?
nov. 15. 12:07
 3/11 anonim ***** válasza:
49%
Xarjál rá. Most megtudtad milyen ember igazából. Nem vesztettél vele semmit.
nov. 15. 12:47
 4/11 anonim ***** válasza:
2 es én azt vettem alapul, amikor az 1 es választ írtam, hogy a kérdező igazat mond, nem szépíti a javára a történetet. Normális ember egy anonim oldalon nem hazudik, mi érdeke lenne
nov. 15. 14:02
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
#4 Te nagyon naiv lehetsz. Itt még olyan fórumozók is vannak, akik saját maguk írogatnak be válaszokat, méghozzá mindegyikben tapsolják a kérdezőt, hogy "nagyon igazad van úgy kell neki". Egy idő után felismered ezeket a kérdéseket és válaszokat (stílus, téma, stb). Nagyon durva.
nov. 15. 14:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Atyaég az már patológiás! De gondolom ilyen nem sok van.
nov. 15. 14:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Én normális ésszel nem bírom felfogni ennek a logikáját, hogy mi ebben a nyereség
nov. 15. 14:13
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem hazudok. Minden igaz, amit leírtam. Én sem értem azt, hogy miért terjesztett ilyet. Biztos látott valamit. Ma már tudom, hogy hiba volt szólnom emiatt.
nov. 15. 17:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Legközelebb ne keverd a szart összevissza. Nem mondogatsz vissza senkinek semmit és te se állítasz olyat senkiről, amit nem akarsz, hogy visszajusson az illetőhöz, ilyen egyszerű. Az ilyen jobbra-balra pletykáló fazonokat sehol nem szeretik.
nov. 15. 19:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem pletykált, hanem figyelmezetni akarta a kollégáját, hogy rágalmazzák.
nov. 15. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!