Mit tegyek, hogy jobb legyen a munkatársammal a kapcsolat?
Figyelt kérdés
Egy helyen dolgozom a munkatársammal egy nagy cégnél. Több éve ismerem, egészen idáig jóban voltunk. Ő később jött, segítettem neki betanulni, ha kérdése volt, mindig válaszoltam. Egy hónapja jött egy új kolléga, aki elkezdte terjeszteni, hogy a munkatársam alkoholista. Tőlem is kérdezősködött ez ügyben. Egyszer a munkatársamnak bizalmasan elmondtam mindezt. Akkor még nem volt semmi baj. Utána azt tapasztalom, hogy flegmáskodik, nem akar beszélni se velem. Megkérdeztem mi a gond. Azt válaszolta, hogy számomkérte az új kollégát, aki mindent letagadott. Kérdeztem hogy kinek hiszel, annak aki csak egy hónapja van itt, vagy nekem, akit több éve ismer. Azt felelte, hogy már nem tudja kinek higgyen. Azóta a főnököm előtt is folyamatosan ekéz, mert olyanokat hallottam vissza a főnökömtől, amiket a munkatársamnak évekkel ezelőtt mondtam róla. A főnökömnek szóltam, hogy ne higgyen el mindent amit hall, mert a munkatársam most haragból mond rám mindent. Azt mindta őt ez nem érdekli, oldjuk meg egymás közt ahogy tudjuk. Igen, de hogyan, ha szóba se áll velem? Vagy én kérjek bocsánatot, mikor nem ártottam neki? Szerintetek mi a megoldás?nov. 15. 11:38
11/11 A kérdező kommentje:
A pletyka az lett volna, ha másoknak adom tovább az infót, én tényleg csak jóindulatúan figyelmeztetni akartam, hogy tudjon róla. Most mégis én vagyok a legnagyobb bűnbak.
nov. 15. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!