Elmondhatom a fonokomnek hogy depressziós vagyok?
Figyelt kérdés
nov. 7. 16:59
4/12 A kérdező kommentje:
Ha elmondom neki talán kedvesebb lesz velem és nem lesz annyi munkám.
nov. 7. 18:08
5/12 anonim válasza:
Adtál egy támadasivfeluletet magadrol. Bakker magunkrol rosszat nem mondunk csak jot. Pláne munkahelyen. Te hulye vagy.
6/12 33fn9 válasza:
Én nem mondanám el. Ha elmondod elképzelhető hogy a következő leépítési hullámban valami ürüggyel pont téged küldenek el.
7/12 anonim válasza:
Az otthoni problémákat nem viheted be a munkahelyre
8/12 anonim válasza:
Olyat csinálhatsz hogy felhívod nem mészbe dolgozni ma me depressziós vagy.
9/12 anonim válasza:
Te ismered a főnököt, de ha kevesebb munkát akarsz, akkor ez nem megfelelő indok. Az meg elég baj, ha depresszió miatt lenne kedves egy kollégával és nem alapból az.
Tényleg lenne rá esély, hogy támadási felület adnál, ha elmondanád.
Én mondtam már el olyat főnöknek, amit nem kellett volna (nem pont depresszió, nem lényeges, hogy mi). Ki is rúgott hamar. Tanultam az esetből, utána sosem követtem el ilyen hibát.
10/12 anonim válasza:
Sajnos akkor jársz a legjobban, ha titkolod, hogy mentális betegséged van.
Senkit se érdekel, ellenben problémás vagy, akkor ki is rúgnak.
Viselni kell az álarcot még tudod, ez nem egy hollywoodi film, ahol a főnök jófej és megértő, hanem a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!