Most szakítottam a barátommal/barátnőmmel, anyámék utálnak, az életem egy csőd, de amúgy kösz jól vagyok!
2023. máj. 6. 12:49
6/17 anonim válasza:
Ugyanazt amit akkor ha nem lenne depresszióm. Jól, meg vagyok stb.. Ezt csak udvariasságból kérdezik nem azért mert tényleg akarják tudni.
Hiába szeretnéd tudatni az egész világgal, ne tedd. A sokat panaszkodó embereket senki se szereti.
2023. máj. 6. 12:49
7/17 anonim válasza:
mint olyan valaki, kinek amúgy van mániás depressziója, nem értem mi ezen a kérdés. hogy vagy? kösz, jól, megvagyok, én jól, és te? ez csak egy sima köszönési, udvariassági, kapcsolatfelvételi forma, most attól hogy kaptál egy diagnózist, mi változik az udvariassági szokásokban?
a kollégád meg nem a barátod, azt sem értem mért akarsz félidegenekkel az egészségi állapotodról lelkizni. ha veseköved lenne, akkor azt hallgatnák az emberek? ne legyél már idős nagynéni.
2023. máj. 6. 13:14
8/17 anonim válasza:
Azt, amit diagnózis nélkül is válaszolnál. Kollégák közt ez a kérdés csak formaság, húszból egyet érdekelhet, hogy vagy valójában, velük lehetsz őszintébb, de nyafogással terhelni őket sem illik.
2023. máj. 6. 13:59
9/17 anonim válasza:
8. Ez sajnos elég reális arány. :(
2023. máj. 6. 14:02
10/17 anonim válasza:
Jól, ha végülis a saját átlag napodhoz képest jól vagy, nincs semmi különlegesség aznap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!