Inkább dolgoznátok napi 8 órát egy olyan munkahelyen amit szeretnétek csinálni, DE a munkatársaid utálod és komoly lelki problémáid lennének ettől amivel már úgy érzed hogy pszichológushoz kellene jarnod,Vagy váltanátok munkahelyet?
Munkatárstól nem lennének lelki problémáim, eleve, ugyanis nem bandázni, hanem dolgozni járnék be.
Ha a munkát szeretem, felőlem bárki lehet mellettem, nem érdekel.
4es, ez a munkatásnő a férjem exe. És sajnos kivitelezhetetlen, hogy ne egymás mellett dolgozzunk. Sajnos így hozta a sors. Érezni a levegőben a feszültséget. A munkából adódóan próbáltam vele kedves lenni ezek ellenére is, félre tenni a magánéleti dolgokat, és be tudni ezvan alapon, barátkozni.. de ha beszéltünk is csak felidegesített, mintha direkt heccelt volna, hogy boruljak ki. Úgy tesz mintha az én barátaim az övéi is lennének. Folyamatosan érzem ezt az én jobb vagyok nálad versengés. Konkrétan f*sz méregetés megy állandóan, és ez már gyerekes. Volt hogy nem beszéltünk hónapokig, kerültem is nyilvánosan, akkor az is kellemetlen volt nekem. Megismertem és egyszerűen egy napraforgó. Mindenkit kibeszél a háta mögött, aztan a szemükben meg jópofizik. Ott használja ki az embereket ahol tudja.
Rá nyomja a bélyegét sajnos a kapcsolatotomra is
Szerintem engem annyira nem készítene ki egy munkatárs max ha nagyon extrém dolgokat művel.Viszont ha te nem bírod ki vele akkor egyértelműen válts mert nem éri meg mentálisan leépülni egy munkahelyért se.
Keress más munkahelyet,ki tudja lehet több fizetést is kapnál vagy a körülmények jobbak,azt mindig jó tudni milyen lehetőségeid vannak.Ha rosszabb van csak még mindig itt van a mostani.
Hasonló dilemmában vagyok, csak: A? a pszichológus nem tud segíteni, legalábbis nálam; B, egy betegség miatt a munkahelyváltás igencsak nehéz nálam. Így lehet, hogy marad a xar.
A te esetedben én váltanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!