Mit gondoltok azokról az emberekről, akik mások nyomorából élnek, mint például motivációs trénerek, pszichológusok, pszichiáterek, life coachok, kinezológusok, és bármely más segítők, akik komoly pénzt kérnek az útmutatásukért?
Hát, mindenképp többre tartom őket, mint a mások nyomorának előidézőit, fenntartót.
Miért kérdezed? Pszichológus, segítő akarsz lenni a későbbiekben?
egyes vagyok
Értem, köszi! Örülök, hogy van más bevételi forrásod. Hogy csinálod?
A pszihiátereket és pszihológusokat megbecsülöm. Igen, pénzt kérnek a kezelésekért de őszintén nekik is meg kell élni valamiből és x óra rendelés után nem igazán marad idő másodállásra. Plusz ők szakemberek, tudják mit csinálnak és lehet hogy idővel, de ténylegesen segítenek a pácienseknek.
Motivációs trénerekkel és life coachokkal még nem volt dolgom se nekem se az ismerőseimnek így nem mondhatok véleményt róluk.
Nem gondolok róluk semmit különösképp, elég negatívan fogalmaztál, de szerintem szolgáltatást nyújtanak amiért térítést várnak, semmi extra nincs ebben.
Az általad említettek még mindig sokkal jobbak mint a közönséges bűnözők pl akik csak lopnak, csalnak, zsarolnak, hackelnek, stb, ezek legalább adnak is valamit cserébe (jobb esetben) illetve nem kötelező igénybe venni a szolgáltatásaikat.
"Köszönöm a válaszod, segítő szeretnék lenni, de ingyen, nem úgy, mint a megélhetési segítők."
Milyen kivetnivalót találsz abban, hogy valaki hivatásaként választ segítő foglalkozást, ezért napi 8 vagy 8+ órában végzi, nem pedig heti pár órában karitatív alapon, így mivel neki ez a munkája, ugyanúgy pénzbeli díjazást kap érte azoktól, akik igényt tartanak a segítségére, szolgáltatására, mint ahogy egy mosógépszerelő, festő, autószerelő, kőműves, burkoló, villanyszerelő stb., aki nem dolgozik se nekik, se neked, se másnak ingyen, mivel a saját megélhetésükhöz, a puszta létfenntartásukhoz nekik is pénzre van szükségük így a 21. században élve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!