Egy 18 éves önbizalomhiányos, nehezen baátkozó személy tudja magát annyira fejleszteni, hogy egyetem után egy komoly munkája legyen, akár tárgyalásokra járjon, kapcsolatokat építsen?
Figyelt kérdés
2021. nov. 16. 17:25
1/11 anonim válasza:
Ha akarja, igen.
Ha csak nyafog, akkor nem.
2/11 anonim válasza:
Igen. Egyertelmuen igen. En pl.
3/11 anonim válasza:
Abszolút! Főleg ha egyetemen olyan dolgot tanul az ember, ami motiválja is, a tanulás is adhat önbizalmat, hiszen a jól sikerült vizsgák, beadandók is adhatnak egy pluszt az embernek ilyen téren.
Az egyetemen meg elég jól lehet a kapcsolatokat épiteni, csak te is nyiss az embere felé, ne zárkózz el.
4/11 anonim válasza:
Valakinek elég, hogy elhatározza, változtat magán és csinálja. Van, ahol nem elég, a klinikai esetek ilyenek. Érdemes pszichológushoz fordulni, esetleg pszichoterapeutához vagy pszichodráma csoportba. Itt senki nem ismer téged, nem nagyon fog tudni személyre szabott válaszokat kapni.
5/11 anonim válasza:
nem nagyon fogsz tudni*
Az sz betű megszökött. :D
6/11 anonim válasza:
Sokat fogsz, lehet még változni 18 éves korodhoz képest. Én sokat változtam, pl. a barátnőim sokat szocializáltak rajtam. Még az utóbbi években is változtam, finomodtam. 49f.
7/11 anonim válasza:
Kezd el fejleszteni magad, vannak könyvek, képzések, rengeteg energiát és új lehetőséget fog adni! #6 voltam
8/11 anonim válasza:
Fejlődni és pláne fejleszteni mindig lehet - de nem csak az egyetemen múlik.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Könyvet tudtok ajánlani?
2021. dec. 13. 09:09
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!