Milyen munkát ajánlanátok egy depressziós, szorongó embernek akinek csak egy érettségije van?
Hát ha egy érettségit sikerült összehozni akkor nagyon sok választásod nincsen, de szerintem ezt azért hangoztatták a tanárok is vagy nem tudom. Muszáj megtanulni emberek közt lenni, beilleszkedni a társadalomba mert nem nagyon van olyan munka ahol nem fogsz emberekkel találkozni.
Árufeltoltő esetleg... Ott pár ember odamegy hozzád megkérdezni, hogy mi hol van, de ennyi. Pakolsz egész nap egyedül.
Én nem akarok beilleszkedni a társadalomba
Megértelek. Ebbe az elcseszett társadalomba nehéz is. Pszichológussal beszélgetnék, együtt ki tudjátok aknázni a tehetségedet, kapnál önismeretet, motivációt. Miket szeretsz, mire vagy képes. Innen nem sok válaszból fog sütni a támogatás, biztatás.
Én a hobbimat fordítottam pl. pénzkereseti lehetőséggé.
Ha tudsz nyelveket fordíthatsz cégeknek, IT munkák is vannak otthoni munkavégzéssel. Sokszor cégen belül vállalják a továbbképzésedet, tréningeket.
"Én nem akarok beilleszkedni a társadalomba"
Én megértelek, de valamilyen szinten muszáj lesz. Még a home office-os java fejlesztőknek is van heti egyszer gyűlés, illetve napi szinten hívnak vagy fel kell hívnod valakit.
"Én nem akarok beilleszkedni a társadalomba"
Akkor ne dolgozz. Ha dolgozol, adózni fogsz. Ha pénzt termelsz, pénzt fogsz költeni, tehát kiszolgálod a fogyasztói társadlaom gépzetét.
Szóval a társadalomban való élés egy jelentős részét teljesíted.
Szóval ha el akarod ezt kerülni, akkor ne akarj dolgozni. Pénzért legalábbis semmiképpen.
Ha meg beteg vagy, fordulj szakemberhez. Egy gyógyítható betegség köré építeni az életedet nagyfokú ostobaságra és gyávaságra vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!