Diákmunkások! Éreztétek már depressziósnak magatokat a munkátok/munkalehetőségek hiánya miatt?
Sajnos én is így érzek. Ilyen a mai munkaerőpiac..
3 év tapasztalatot és 2 nyelvvizsgát várnak el és ki szúrják a szemed 1000 ft órabérrel, közben meg úgy csinálnak mintha ők tennének szívességet.
Vicc az egész.
Én régen azért diákmunkáztam, mert egyetemi gyakornokként "a tudás amit adunk fontosabb" alapon egy k..va fillért nem fizettek, nekem meg élnem kellett valamiből, fizetni az albérleti szobát, mindent.
Amúgy régen diákmunkásként is azt láttam, hogy baromi röhejes összegekért gályáztak a diákok, ilyen nettó 5-600 / óra körül. De azután az egyik iskola még ez alá ajánlott 450-el.
Nem tudom most hogy van, de ez akkoriban fele, harmada volt az ott dolgozók bérének. Ugyanazért a feladatért.
Maga az egész azért nem tetszett, mert szinte minden telített volt. Bekerültem egy munkára, ott voltam hónapokat, majd pár hetet nem mentem vizsgák miatt. Mikor érdeklődtem, hogy mikor tudnék újra menni, akkor lekezelően megkaptam a diákmunkás kishölgytől, hogy "hát azokat veszik előre akik megbízhatóan fixen tudnak menni".
Amúgy igazán depressziós egy gyárban voltam.
Szar kollégák. Igazi buta, rosszindulatú, lekezelőek. Mellette 2x2 óra utazás 8-10 óra meló, reggel még nem kelt fel a nap már indultam, este már lement a nap mire hazaértem. És mellé szar órabér ami pont annyira volt elég, hogy nullán legyek.
Ezek a gyári munkák mind ilyenek, ha meg valaki gyárban van irodában ott meg kinézik egymást az emberek mert versenyeznek a jobb helyért.
Általában a diákmunka órabér 850-1100Ft között van, Pesten ahogy néztem egyes ágazatokba több, de nyilván általában 20 órás munkavégzés van.
Velem is így volt,hogy vizsga miatt nem tudtam menni 2 hetet, és nem tetszett nekik meg ment a kibeszélés a másik háta mögött. De amikor jelentkeztem oda akkor meg rugalmas órarendhez igazított munkáról beszéltek.Vicc az egész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!