Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek ha depressziós...

Mit tegyek ha depressziós vagyok a munkahelyemtől, de nem mondhatok fel?

Figyelt kérdés

Már volt részem rossz munkahelyen, amit még azelőtt otthagytam mielőtt bediliztem volna. Utána találtam egy nagyon jót, aminek a vírus miatt szakadt vége...

A mostani egy menekülés volt, de azóta sem találok mást, nem vesznek fel. Anyagi tartalékom ráment a megélhetésre + jogsira.

Mostani munkahelyemen egy öregemberrel vagyok összezárva aki remekül kihasználja a helyzetemet, és mint kiderült ő nem azért vett fel akkor hogy én majd dolgozzak. Első hónapokban kerestem valamit a fiókomban, de helyette egy dobozt találtam egy műbrokival benne, mellette pár óvszer és egy pár zokni. Értelmet nyert az összes aberrált elszólása felém. Hányinger elkapott rendesen, úgy érzem megfulladok itt és rámegyek idegileg. Nem mellesleg a munka is sz.r (már ami éppen van), mert a felét nem értem amit 70 éves létére gagyog.

2021. máj. 12. 07:13
 1/6 anonim ***** válasza:
98%
Azonnal mondj fel. Ha nem teszed, az is egy döntés, viselheted is utána a következményeket, de akkor kérlek, be itt sírj. Nehogy azt mondd, hogy sehova nem vesznek fel, gyárba, szalagra, Tescóba biztos felvennének.
2021. máj. 12. 07:22
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Jav.: ne itt sírj.
2021. máj. 12. 07:23
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
1-nem igaza van, amíg találsz jobbat addig takarítani mindig keresnek embert, Sorra mehetsz, Tescóban állandó a felvétel, millió helyen hiányzik a vendéglátásban a kézilány is pl. Nem álommunka, de ennél amit most csinálsz csak jobb lehet.
2021. máj. 12. 07:28
 4/6 anonim ***** válasza:
95%
A kérdésed kapcsán, mire is keresed a választ?
2021. máj. 12. 07:33
 5/6 anonim ***** válasza:
97%

Nincs felettesed akinek ezt jelezd?

Akivel együtt vagy ő főnököd?

Ha igen fölötte nincs senki?

2021. máj. 12. 08:07
 6/6 anonim ***** válasza:
94%
Bármelyik gyárba felvesznek operátornak, lehet takarítani miegymás. Vagy elviseled a zaklatást összeszorított foggal.
2021. máj. 12. 08:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!