Mit tegyek ha depressziós vagyok a munkahelyemtől, de nem mondhatok fel?
Már volt részem rossz munkahelyen, amit még azelőtt otthagytam mielőtt bediliztem volna. Utána találtam egy nagyon jót, aminek a vírus miatt szakadt vége...
A mostani egy menekülés volt, de azóta sem találok mást, nem vesznek fel. Anyagi tartalékom ráment a megélhetésre + jogsira.
Mostani munkahelyemen egy öregemberrel vagyok összezárva aki remekül kihasználja a helyzetemet, és mint kiderült ő nem azért vett fel akkor hogy én majd dolgozzak. Első hónapokban kerestem valamit a fiókomban, de helyette egy dobozt találtam egy műbrokival benne, mellette pár óvszer és egy pár zokni. Értelmet nyert az összes aberrált elszólása felém. Hányinger elkapott rendesen, úgy érzem megfulladok itt és rámegyek idegileg. Nem mellesleg a munka is sz.r (már ami éppen van), mert a felét nem értem amit 70 éves létére gagyog.
Nincs felettesed akinek ezt jelezd?
Akivel együtt vagy ő főnököd?
Ha igen fölötte nincs senki?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!