Akik otthonról dolgoznak: Nem érzitek magatokat depressziósnak, hogy a bejárás és hazajövetel miatt alapvetően sokkal kevesebbet vagytok a napfényben, kevesebb nap ér titeket?
Figyelt kérdés
2023. jún. 1. 17:54
1/21 anonim válasza:
Nem, ma is kint dolgoztam a teraszon egész délután.
2/21 anonim válasza:
Azért ez nagyban függ attól, ki hol dolgozik és ki hol lakik.
Én megőrülnék, ha folyamatosan a panelban kellene ülnöm. Közben meg ismerősöm folyamatosan nyomatja a hómoffiszos képeket a Balatonra panorámás nyaralójából.
3/21 anonim válasza:
én utálom a napfényt, vámpír vagyok
4/21 anonim válasza:
Én a bejárástól vagyok depressziós :( frusztrált, űzött, hajszolt, kimerült. Sajnos nálunk nincs hómoffisz (közigazgatás):
5/21 anonim válasza:
Dehogy, ha akarok, sétálhatok, vagy be is engedhetem a napot az ablakokon.
6/21 anonim válasza:
de a nap nem fér be az ablakon, az átmérője 109x nagyobb mint a földnek
7/21 anonim válasza:
Kiülök az erkélyre, vagy még munka előtt sétálok egyet.
8/21 anonim válasza:
Dehogy. Végre nem kell időt pazarolnom a munkába/ból járásra. Azt sportra fordithatom... amit a szabadban végzek a napon.
Ugyan észk nyugati fekvésű a pecó de most épp elégjól besüt a napocska.
9/21 anonim válasza:
Amikor be kellett járnom hajnalban indultam, még sötét volt, mire mentem haza, már sötétedett. Túl sok napfény nem ért. Itthon meg szépen besüt a nap.
10/21 anonim válasza:
a nap bőrrákot okoz csak szólok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!